McAfee lanceert gedecentraliseerde exchange

De welbekende Bitcoin-fan, John McAfee, is van plan om op maandag 7 oktober een gedecentraliseerde exchange te lanceren. McAfeedex is de naam van de exchange en zal bovenop de Ethereum blockchain draaien. Dit meldde Bitcoin.com op 6 oktober.

McAfee lanceerde begin juni al een cryptocurrency exchange genaamd, Mcafee Magic. Dit platform geeft gebruikers de mogelijkheid om automatisch en handmatig cryptocurrencies op meerdere exchanges te verhandelen. De exchange lijkt met name non-custodial te zijn, terwijl de cryptobezittingen van gebruikers op acht exchanges blijven. McAfee Magic verbindt mensen met meer dan 500 digitale valuta’s en heeft tot nu toe 11.743 gebruikers verzameld.

McAfee zei het volgende over zijn gedecentraliseerde exchange:

Met de McAfeedex kun je geheel anoniem blijven. Zo hoef je geen naam, documenten, e-mail of bankinfo door te geven. Transactiegegevens zijn privé en er wordt niets gemonitord. Er wordt dus niets vastgelegd en er zijn geen beperkingen.”

De McAfeedex website laat een klein voorbeeld zien van wat er gaat komen, zoals gratis swaps voor op ETH gebaseerde tokens en een taker fee van 0,25%. Daarnaast geeft de site aan dat het geen geblokkeerde rechtsgebieden zal hebben en voor iedereen toegankelijk is.

Eerder schreven we al een artikel over de lancering van McAfee zijn cryptocurrency exchange. Klik hier om deze te lezen.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!