Binance

Binance manipuleert met TRX voorraad om op zichzelf te stemmen

Cryptocurrency exchange Binance, lijkt zijn TRON (TRX) voorraad te gebruiken om op zichzelf te stemmen als TRON Super Representative. Hierdoor kan de exchange het merendeel van de TRON blokbeloningen ophalen. Dit meldde CCN op 30 september.

De TRONSCAN website laat zien dat de nummer 1 TRON Super Representative (SR) het pas gelanceerde adres van Binance is. Een paar dagen na de lancering blijkt het Binance adres al 60% van alle stemmen in het TRON ecosysteem verkregen te hebben.

Slechts een paar dagen na de lancering is de Binance-wallet de nummer 1 Super Representative op de TRON-blockchain geworden. | Bron: TRONSCAN

Als Super Representative houd je toezicht op de TRON blockchain en verzamel je blokbeloningen met betrekking tot het aantal stemmen dat je van andere TRX fans ontvangt.

Echter als we kijken naar het stemlijstje wie feitelijk voor Binance heeft gekozen voor zijn rol als lead SR, valt ons op dat het niemand anders is dan de exchange zelf.

Het onderstaande adres is goed voor meer dan 99,9% van alle stemmen die de Binance SR heeft ontvangen.

Meer dan 99% van de stemmen die de Binance SR hebben gekozen, kwam van één adres – een Binance-adres | Bron: TRONSCAN

Toevallig is dat adres een Binance cold storage adres. Dit bevestigde TRON oprichter en CEO, Justin Sun, in een tweet dit jaar. De wallet bevat op dit moment 14.611.405.198.46246 TRX. Dit is ongeveer $191 miljoen.

Dit zou betekenen dat de mensen van Binance hun eigen TRX en wellicht die van hun klanten gebruiken om op zichzelf te stemmen als de nummer 1 TRON SR.

Maar wacht, het verhaal wordt nog interessanter…

RON CEO Justin Sun heeft op 27 september details vrijgegeven van een voorgestelde wijziging in de manier waarop TRX-blokbeloningen worden verdeeld. Volgens de afbeelding in Sun’s tweet, zou de verandering de TRX-blokbeloningen halveren (van 32 TRX naar 16), terwijl de beloningen tegelijkertijd met een factor 10 worden verhoogd voor de SR’s die de meeste stemmen behalen.

Vreemd genoeg zou deze voorgestelde wijziging momenteel slechts één SR ten goede komen, en dat is Binance. Bovendien werd de wijziging voorgesteld op 27 september. Dit was rond de tijd dat de exchange de lancering van haar inzetprogramma bekendmaakte.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN