Gedecentraliseerde exchange

PwC Luxembourg accepteert Bitcoin

Een dochteronderneming van één van de grootste professionele dienstverleners wereldwijd, PwC Luxembourg, begint vanaf 1 oktober 2019 Bitcoin (BTC) betalingen te accepteren. Dit meldde PwC op 2 september in een persbericht.

In de bekendmaking uitte PwC Luxemburg vertrouwen in de belangrijkste cryptocurrency Bitcoin en noemde het het “eerste peer-to-peer betalingsmechanisme dat niet kan worden aangetast en is gebaseerd op een gedecentraliseerd vertrouwensmodel.”

Het Luxemburgse bedrijf gelooft sterk in de onderliggende technologie als een middellange tot lange termijn standaard in de economie en streeft ernaar zich te positioneren als een early adopter. De stap om crypto-betalingen te omarmen is ook een sterke weerspiegeling van zorgvuldig luisteren naar de groeiende vraag van de markt en PwC Luxembourg-klanten. Daarnaast biedt PwC hen graag een veilig betalingsalternatief dat de evolutie van onze economie weerspiegelt.

PwC merkte op dat het op de hoogte is van de bestaande tekortkomingen van cryptocurrencies en de uitdagingen in verband met de toepassing van crypto.

“Het bedrijf erkent de uitdagingen van deze stap en heeft zijn interne beleid en procedures zorgvuldig herzien om te voldoen aan de normen die zijn vereist door de crypto-industrie en nauw samengewerkt met een lokale gereguleerde exchange om de beste betalingservaring te bieden.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN