Bitcoin dollar

Tim Draper denkt dat Bitcoin de $250.000 gaat halen in 2023

De prijs van Bitcoin (BTC) zal nog steeds de $250.000 behalen, maar het kan iets langer gaan duren dan gepland. Dit zegt VC investeerder Tim Draper in een interview met Yahoo! Finance op vrijdag 9 augustus.

De investeerder gaf nogmaals aan dat hij nog steeds achter zijn prijsvoorspelling van $250.000,- staat, echter gaf hij aan dat door de huidige trend dit wel iets langer kan gaan duren. Eerder gaf hij aan dat jij verwacht dat dit voor 2022 zou gaan gebeuren, maar hij verwacht nu dat het een jaar later gaat gebeuren.

“$250.000 tegen 2022, ik ben mezelf een beetje aan het indekken, misschien Q1 2023.”

Tim gaf in het interview het volgende aan:

“Mensen hebben zich geconsolideerd richting Bitcoin. Het echter is meer geconsolideerd dan ik dacht dat het zou doen.”

Hij voegde toe:

“Ik dacht dat er op dit moment nog veel meer concurrenten zouden zijn die echt relevant waren, maar mensen hebben zich geconsolideerd in Bitcoin omdat het gedecentraliseerd is.”

Zoals CryptoBenelux gisteren al meldde, heeft de consolidatie waarover Draper sprak deze week meer steun gekregen, vanwege de instabiliteit in onder andere China. Dit zou volgens vele ervoor kunnen zorgen dat investeerders Bitcoin als veilige haven gaan gebruiken.

Op de achtergrond loopt de weddenschap met John McAfee natuurlijk ook nog. Hij gaf in 2017 aan dat hij zijn eigen penis zou gaan opeten als Bitcoin de $1 miljoen niet haalt voor 2020.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN