Samsung crypto

Samsung Galaxy S10 integreert cryptowallet van Pundi X

De nieuwe samenwerking tussen telefoonfabrikant Samsung en cryptocurrency-betalingen start-up Pundi X’s biedt gebruikers de mogelijkheid om de XWallet-app te integreren in hun Samsung Blockchain-wallet. Dit meldde Pundi X in zijn blogpost op 29 juli.

Pundi X maakte bekend dat het zijn cryptocurrency-wallet heeft geïntegreerd in het blockchain-ecosysteem van Samsung. Dit is een enorme sprong richting de adoptie van blockchain-technologie. Het bericht luidt:

“Gebruikers van de Samsung Galaxy S10 kunnen cryptocurrencies die zijn opgeslagen in de Samsung Blockchain Wallet naar de XWallet verplaatsen. Vervolgens kunnen ze deze gebruiken als betaalrekening voor directe cryptobetalingen met het wereldwijde betalingsecosysteem van Pundi X.”

Momenteel ondersteunt de XWallet digitale valuta’s zoals Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Binance Coin (BNB), KuKoin Shares (KCS), NEM (XEM), KNC, Qtum (QTUM), evenals de native tokens van Pundi X NPXS en NPXSXEM.

Gebruikers kunnen met de app cryptocurrencies die zijn opgeslagen in de Samsung Blockchain-wallet verplaatsen naar de XWallet. Deze is ook beschikbaar met de XPOS. Dit is een blockchain-verkooppuntapparaat dat in 25 landen wordt ingezet.

“We zullen de barrières voor nieuwe ervaringen verlagen door het aantal Galaxy-modellen dat blockchain-functies ondersteunt geleidelijk uit te breiden. We zullen ook onze doeldoellanden uitbreiden na Korea, de Verenigde Staten en Canada.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN