VanEck ETF aanvraag is opnieuw ingediend

Zoals verwacht heeft de CBOE, samen met investeringsfirma VanEck en financiële dienstverlener SolidX, opnieuw een aanvraag ingediend bij de SEC voor een Bitcoin ETF. VanEck digital asset strategy director, Gabor Gurbacs, heeft de openbare indiening op 31 januari aangekondigd. De CBOE had aanvankelijk het verzoek, voor een ​​Bitcoin (BTC) ETF, op 23 januari ingetrokken. Een CBOE-woordvoerder vertelde dat de beslissing, om zijn verzoek in te trekken, het gevolg was van het feit dat het einde van de evaluatieperiode naderde en de SEC een keuze moest maken. Sommige juristen merkten op dat de SEC op beperkte schaal werkte vanwege de politieke strubbelingen over de voorgestelde muur aan de grens van Mexico en om een ​​waarschijnlijke afwijzing te voorkomen, werd het voorstel ingetrokken. Het voorstel is nog niet gepubliceerd in het federale register, wat betekent dat de klok nog niet begonnen is met tikken voor de SEC om een ​​beslissing te nemen. Zodra het voorstel is gepubliceerd, heeft de SEC maximaal 240 dagen om te beslissen of het voorstel wordt goedgekeurd of afgewezen. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!