Taiwan pakt zeven Bitcoin fraudeurs op - CryptoBenelux

Taiwan pakt zeven Bitcoin (BTC) fraudeurs op

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Zeven mensen die verdacht worden van het beheren van een misleidend cryptocurrency investeringsplan, zijn in Taiwan aangeklaagd. Dit meldde een rapport van FocusTaiwan op 18 januari.

Volgens dit rapport en de lokale aanklagers, zijn de verdachten aangeklaagd voor het overtreden van de Taiwanese ‘Banking and Multi-Level Marketing Supervision’ wet.

De groep werd op 13 juni vorig jaar opgepakt vanwege het naar verluidt exploiteren van een misleidend Bitcoin (BTC) investeringsplan. Volgens FocusTaiwan beloofde de beleggers ieder jaar rendementen van maximaal 355 procent. Door deze belofte, die niet waargemaakt is, zijn de verdachten ook aangeklaagd voor andere zaken.

FocusTaiwan rapporteert dat de groep ongeveer $51 miljoen aan investeringen aantrok. Volgens het Onderzoeksbureau namens het Ministerie van Justitie (MJIB) zijn meer dan 1.000 mensen opgelicht.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN