Upbit hack

Nieuw-Zeelandse politie bevestigt onderzoek naar vermeende 3,6 miljoen hack van Cryptopia

De politie in Nieuw-Zeeland heeft bevestigd dat ze onderzoek doen naar wat lijkt op een grote hack van lokale cryptocurrency exchange Cryptopia met een waarde van minstens $3,6 miljoen. Dit meldde een persbericht op 16 januari.

Op 14 januari stopte Cryptopia abrupt zijn website en exchange diensten, omdat het kwaadaardige activiteiten had ontdekt.

De Cryptopia exchange liep een beveiligingsinbreuk op die tot grote verliezen leidde. Dit schreven functionarissen in een verklaring die op het Twitter account te zien was.

Cryptopia heeft na de hack aangegeven dat het geen verdere opmerkingen zal maken over de lopende procedures, omdat het nu in handen is van een officiële politie onderzoeksteam.

Momenteel kunnen we niemand op de hoogte stellen, omdat het nu een politiezaak is. Dit meldde één van de twee tweets die op dinsdag 15 januari is gepubliceerd.

Volgens de politie bevindt het onderzoek zich nog steeds in het stadium van het vaststellen van de volgorde van de gebeurtenissen

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN