$81 miljoen aan Bitcoin stroomt van Ceffu naar Binance

Ceffu, de bewaardienst die samenwerkt met Binance voor institutionele klanten, heeft opnieuw een flinke partij Bitcoin (BTC) naar het handelsplatform overgemaakt. Dit keer gaat het om 1.347 BTC, wat neerkomt op een waarde van zo’n $81,25 miljoen, zoals gemeld door Lookonchain. Deze overboeking vond slechts enkele uren geleden plaats.

Dit is niet de eerste keer dat Ceffu grote sommen cryptocurrency naar Binance stuurt. In de afgelopen maanden heeft het bedrijf regelmatig aanzienlijke hoeveelheden BTC overgemaakt, wat een opmerkelijk patroon vormt van groeiende stortingen.

De recente stortingen

De laatste storting van Bitcoin staat niet op zichzelf. In de afgelopen 24 uur heeft Ceffu daarnaast 28.865 Ethereum (ETH) ter waarde van $66,74 miljoen en nog eens 450 BTC, met een waarde van $26,5 miljoen, naar Binance gestuurd.

Op dit moment staat de prijs van Bitcoin op $59.893,45, met een lichte winst van 1,1%, ondanks een eerder opwaartse trend eerder op de dag.

Ceffu’s toenemende activiteit op Binance

Over de afgelopen drie maanden heeft Ceffu in totaal 16.123 BTC, ter waarde van maar liefst $952 miljoen, naar Binance overgeboekt. Alleen al in de afgelopen maand heeft het bedrijf 7.600 BTC, met een waarde van $448 miljoen, op het platform gestort.

Deze aanhoudende stroom van grote transacties heeft niet alleen invloed op de liquiditeit van Binance, maar roept ook vragen op binnen de cryptogemeenschap. De bewegingen kunnen de volatiliteit in de markt versterken en invloed hebben op het sentiment onder handelaren.

Toekomstige stappen van Ceffu: verkoop of lange termijn?

Het blijft onduidelijk of deze stortingen onderdeel zijn van een strategie voor de lange termijn, of dat ze een voorbereiding zijn op een eventuele grote verkoop. Wat wel vaststaat, is dat zowel investeerders als analisten de activiteiten van Ceffu nauwlettend in de gaten houden, aangezien deze de cryptomarkt aanzienlijk kunnen beïnvloeden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!