Willy Woo zegt dat Bitcoin minder bearish aan het worden is

De populaire on-chain analist Willy Woo vertelt zijn 1,1 miljoen volgers op X dat Bitcoin (BTC) minder bearish aan het worden is, aangezien de markt de recente enorme hoeveelheid Bitcoin lijkt te absorberen die naar beurzen is gestuurd door de Duitse overheid, het Amerikaanse ministerie van Justitie (DOJ) en Mt. Gox.

Woo kijkt naar de hoeveelheid Bitcoin die beschikbaar is op cryptobeurzen, die begint af te nemen na een scherpe stijging. Tegelijkertijd zegt hij dat er een daling is in “papieren BTC”, of futures en derivatencontracten die wedden op de prijs van Bitcoin, wat suggereert dat marktdeelnemers niet op leveraged trades springen. Hij gaat verder met:

“De instroom van BTC (Duitsland, Mt. Gox, DOJ) wordt langzaam geabsorbeerd. Papieren BTC-weddenschappen nemen af, een goed teken. Over het algemeen zijn de zaken qua aanbod van bearish naar neutraal gegaan.”

De analist suggereert dat Bitcoin in september binnen het huidige prijsbereik kan worden verhandeld. Hij schrijft:

“Volgens mij is dit weer een maand van zijwaartse bewegingen. Laten we dan in oktober nog eens kijken.”

Vorige maand zei Woo dat Bitcoin slechts een fractie van het kapitaal dat is opgeslagen in wereldwijde vermogensactiva, ongeveer $5 biljoen, nodig heeft om de prijs naar $1 miljoen te brengen. De analist denkt echter niet dat BTC die zevencijferige prijsdoelstelling in de lopende cyclus zal bereiken vanwege de aanzienlijke hoeveelheid vereist kapitaal.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!