Shiba Inu introduceert aankopen via Visa en Mastercard voor BONE en USDC

In een opmerkelijke vooruitgang binnen de cryptocurrency-sector heeft Shiba Inu (SHIB) een nieuwe fiat on-ramp-service geïntroduceerd, gericht op het stroomlijnen van het proces van het kopen van BONE en USDC.

Belangrijk partnerschap met Wert

Deze recente ontwikkeling stelt gebruikers in staat om BONE en USDC rechtstreeks met Visa of MasterCard te kopen, waardoor de noodzaak van intermediaire beurzen wordt omzeild. Dit initiatief maakt deel uit van de bredere strategie van Shiba Inu om zijn ecosysteem toegankelijker te maken en een breder scala aan deelnemers aan te trekken.

Een cruciaal onderdeel van het succes van deze nieuwe fiat-on-ramp-service is de samenwerking van Shiba Inu met Wert, een financieel technologiebedrijf dat bekend staat om zijn expertise op het gebied van betalingsoplossingen. Deze samenwerking zorgt voor een soepele en efficiënte integratie, waardoor het voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde investeerders gemakkelijker wordt om tokens te kopen. Door de complexiteit te verminderen die vaak gepaard gaat met het betreden van de cryptocurrency-markt, zal deze samenwerking naar verwachting een grotere adoptie van het Shibarium-platform stimuleren.

Uitbreiding van het Shibarium-ecosysteem

Het ecosysteem van Shiba Inu evolueert voortdurend en de introductie van de fiat-on-ramp-service is slechts een van de vele recente ontwikkelingen. Het platform verwelkomde onlangs Bad Idea AI als officiële AI-partner, waarmee het zijn toewijding aan innovatie benadrukte. Bovendien zal de aanstaande lancering van Shiba Eternity op het Shibarium-platform blockchain-gaming introduceren in de gemeenschap, waardoor de aantrekkingskracht van het ecosysteem verder wordt gediversifieerd en vergroot.

Marktreactie op het nieuws

Na de aankondiging van de fiat on-ramp-service heeft de markt positief gereageerd. BONE kende een prijsstijging van ruim 3% en bereikte $0,4326, terwijl SHIB een stijging van 2% kende. Deze winsten weerspiegelen de groeiende belangstelling van de markt en worden ondersteund door bredere trends in de cryptocurrency-markt, waaronder een herstel dat wordt aangedreven door lager dan verwachte Amerikaanse PPI-inflatiegegevens.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!