XRP op de rand van een bullish uitbraak, aldus analist

Volgens een recente analyse van een gerenommeerde cryptocurrency-handelaar staat de native cryptocurrency van de XRP Ledger (XRPL) op de rand van een bullish uitbraak.

Cryptocurrency-analist Ali Martinez vertelt zijn 68.700 volgers op X (voorheen Twitter) dat XRP $0,90 moet doorbreken, wat een flinke opwaartse beweging op gang kan brengen. Hij beschrijft het als volgt:

“XRP consolideert zich al zes jaar binnen een symmetrische driehoek! Er zou een bullish uitbraak kunnen optreden als XRP de $0,90 overtreft.”

XRP is op het moment van schrijven $0,587 waard, een daling van 10% in de afgelopen 24 uur, maar nog steeds een stijging van 22% in de afgelopen 30 dagen.

Vervolgens richt de analist zijn pijlen op blockchain-orakel Chainlink (LINK). De analist wendt zich tot een technisch analysehulpmiddel dat wordt gebruikt om potentiële trendomkeringen in de cryptocurrency-markt te voorspellen. Bij het analyseren van LINK’s TD Sequential zegt Martinez dat het blockchain-orakel binnenkort een opmars zal maken. Hij geeft het als volgt aan:

“De TD Sequential presenteert een koopsignaal op de 4-uur-grafiek van Chainlink, anticiperend op een herstel voor LINK!”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!