Analist deelt voorspelling van Ethereum, XRP en een low-cap altcoin

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Credible Crypto heeft onlangs op X zijn voorspellingen gedeeld voor Ethereum, XRP en een low-cap altcoin in de DeFi-sector.

De pseudonieme analist gebruikt de Elliott Wave-theorie, die stelt dat een bullish asset de neiging heeft getuige te zijn van een golf van vijf golven. Volgens de theorie is golf drie de sterkste en meest impulsieve golf van de rally.

Credible Crypto begon zijn reeks met aangeven dat hij optimistisch is over de inheemse activa van de gedecentraliseerde beurs en geautomatiseerde marktmaker Convex Finance (CVX). Om dit statement kracht bij te zetten deelde de handelaar een grafiek die erop wijst dat CVX klaar is om een ​​derde-golf ten opzichte van de Amerikaanse dollar te ontketenen. Hij beschreef het als volgt:

“Ik denk dat een explosieve zet voor CVX om de hoek ligt. Nu de BTC-koppeling een grote vraag/steun nadert en de USD-koppeling er al vanaf stuitert, denk ik dat we een korte periode van outperformance op CVX naderen. Om te beginnen mikken we op $4,70.”

Op basis van de grafiek van de handelaar lijkt hij te voorspellen dat de derde golf-rally van CVX de munt naar het $4,40-niveau zal duwen, voordat een golf vier-terugtrekking en een vijfde golf naar rond de $7 zal plaatsvinden.

De volgende munt op de radar van de analist is de native cryptocurrency van Ripple Labs, XRP, waarbij hij aangaf dat hij nog een stap terug voorspelt voor de munt, voordat er een grote doorbraak richting $1 plaats zal vinden. Hij zei het onderstaande:

“Voorlopig bevinden we ons nog steeds in een wisselende omgeving, maar als we weer $0,50 of minder krijgen (groene zone), ben ik geïnteresseerd in een mogelijke transactie.”

Wat Ethereum (ETH) betreft, ziet Credible Crypto een scenario waarin de leidende altcoin een duik onder de $2.800 neemt. Maar hij merkte op dat de correctie alleen zal plaatsvinden als Bitcoin (BTC) zwakte vertoont. Hij gaf het volgende aan:

“Dit lijkt mij nog steeds het meest logisch. Hiervoor is echter een correctie op Bitcoin nodig, dus laten we eens kijken wat we krijgen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!