Bitcoin op koers naar nieuwe all-time high, aldus analist

Terwijl de Bitcoin koers opnieuw richting de weerstand van $70.000 beweegt, stelt crypto-analist CryptoCon dat grafiekpatronen wijzen op een nieuwe all-time high in de nabije toekomst.

Bitcoin op weg richting $90.000?

De bekende analist deelde afgelopen weekend zijn prijsvoorspelling voor Bitcoin met behulp van een indicator genaamd “Magic Bands”. De banden in de Magic Bands-indicator helpen bij het identificeren van de belangrijkste niveaus die Bitcoin historisch gezien heeft gerespecteerd gedurende verschillende marktcycli.

Het Magic Bands-diagram is verdeeld in verschillende sleutelniveaus, zoals de onderste band van cyclus 4 (niveau 0,25), niveau 0,75, niveau 1, niveau 1,5, niveau 2, niveau 2,5, niveau 3 en de bovenste band van de cyclus. Deze niveaus vertegenwoordigen kritische prijsregio’s waarmee Bitcoin tijdens zijn marktcycli interageert. Aanzienlijke steunniveaus in eerdere cycli hebben sterke signalen opgeleverd voor het prijstraject van Bitcoin.

Volgens de laatste analyse heeft Bitcoin een aanzienlijke sprong gemaakt ten opzichte van niveau 2 van de Magic Bands, wat het gedrag weerspiegelt dat werd waargenomen bij eerdere hertests van de primaire band. In deze context benadrukte de analist het belang van de huidige opleving en suggereerde dat deze zou kunnen leiden tot een nieuw recordniveau boven de $90.000. CryptoCon verklaarde:

“Bitcoin maakte een uitstekende sprong vanaf niveau 2 van de Magic Bands, net als in eerdere primaire bandtests. Er is maar één ding te wachten op een grote uitbraak… wat overeenkomt met een overstap naar niveau 3 voor $92.908. De fantastische nauwkeurigheid van de Magic Bands gaat door.”

Uit de huidige analyse blijkt dat Bitcoin van ‘Niveau 2’, ongeveer $55.431, is gestegen en zich nu richt op ‘Niveau 3’, geprojecteerd boven de $90.000. Deze prijsbeweging wordt gezien als een voortzetting van het patroon dat in eerdere cycli werd waargenomen, waarbij de grootste cryptocurrency steun vond op een lagere band en vervolgens doorging naar de volgende hogere band.

Het bovenste doel van de huidige cyclus is vastgesteld op $125.916

Vooruitkijkend is het hoogste doel van de cyclus vastgesteld op $125.916, en de verwachting is dat dit doel nog verder zal stijgen. Dit suggereert dat Bitcoin nieuwe recordhoogtes zou kunnen bereiken als het binnen de huidige marktcyclus de historische patronen blijft volgen die door de Magic Bands zijn voorspeld.

Vanaf de huidige situatie richten beleggers zich erop dat Bitcoin de weerstand van $70.000 overtreft en dit niveau opnieuw test om een ​​nieuw record te vestigen. We wachten het geduldig af.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!