Van de Poppe ziet Mantra verder stijgen en denkt dat Bitcoin verder gaat

Een bekende crypto-analist heeft voorspeld dat een altcoin, die het afgelopen jaar enorme winsten heeft geboekt, klaar is om verder te stijgen. In een nieuwe post vertelde crypto-strateeg Michaël van de Poppe namelijk aan zijn 722.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat het gedecentraliseerde financiële ecosysteem Mantra (OM) zich klaarmaakt voor een nieuwe groei na indrukwekkende winsten van 2.800% sinds begin dit jaar. Hij gaf het volgende aan:

“OM heeft een nieuwe recordhoogte bereikt! Onlangs werd de verwachte uitbraak bevestigd en sinds mijn laatste bericht is de winst bijna 30%. Ik verwacht dat OM het de komende tijd nog beter zal doen, gezien de draaiende markten en het groeiende belang van RWA (real world assets).”

Van de Poppe / X

Eerder deze week sloot Mantra een deal van $500 miljoen voor RWA met de ontwikkelaar MAG uit de VAE. Op het moment van schrijven wordt OM verhandeld voor $1,29, een kleine stijging ten opzichte van de vorige dag. In augustus vorig jaar was de waarde van OM nog $0,018. Over Bitcoin (BTC) zei Van de Poppe dat zolang de prijs boven de $60.000 blijft, de groei waarschijnlijk door zal zetten.

“Bitcoin is mooi aan het consolideren binnen de vier maanden durende range. Zolang het boven de $60.000 blijft, is de kans groot dat het verder omhoog zal gaan. Goud heeft een nieuwe recordhoogte bereikt en de rendementen dalen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Bitcoin hiervan profiteert.”

Van de Poppe onderzocht ook de mate van capitulatie door Bitcoin-miners en de daling van de hashrate – een maatstaf voor de relatieve rekenkracht van de BTC-blockchain. Hij concludeert dat de volgende stijging van Bitcoin waarschijnlijk naar zes cijfers zal leiden.

“Op het dieptepunt capituleren Bitcoin-miners. De laatste daling van de True Hashrate op 1 juli was net zo ernstig als tijdens de ineenstorting van FTX. Dit markeert een cyclisch dieptepunt. Sinds het nieuws over Mt. Gox is de prijs met 20% gestegen. De volgende stijging zal Bitcoin waarschijnlijk naar $110.000 brengen.”

Van de Poppe / X

Bitcoin wordt momenteel verhandeld voor $63.626, een kleine daling in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!