Analist voorspelt stijgingen voor PEPE en andere memecoin

Een topanalist die bekend staat om zijn correcte analyses van altcoins, heeft zojuist aangegeven dat Pepe (PEPE) en een andere memecoin klaar lijken te zijn voor aanzienlijke stijgingen.

De veel gevolgde analist Bluntz vertelde zijn 263.500 volgers op X (voorheen Twitter) dat PEPE, op basis van de Elliot Wave-theorie, zich klaar maakt op een opwaartse beweging in te zetten.

De analist vertrouwt op de Elliott Wave-theorie, die stelt dat een bullish asset de neiging heeft getuige te zijn van een rally van vijf golven na het voltooien van een ABC-correctie.

De analist deelde vervolgens een grafiek waaruit blijkt dat PEPE al een ABC-correctie heeft voltooid en klaar is voor een stijging naar $0,0000145. Hij publiceerde het volgende:

“Ik vind PEPE hier leuk, ik kan een mooie stijging van vijf golven zien en ABC weer naar beneden. Een van de weinige alts die daadwerkelijk niet gerookt wordt en nieuwe dieptepunten bereikt.”

De volgende memecoin waar de analist bullish op is, is Popcat (POPCAT). Kijkend naar de kleinere memecoin, denkt de analist dat de op Solana (SOL) gebaseerde munt ook klaar is met corrigeren. Hij gaf het volgende aan:

“POPCAT komt goed binnen met een turbosterke bounce vanaf de dieptepunten. Ruim dagelijks vijf golven op en grote f**k van ABC weer naar beneden, nu ziet het er klaar en compleet uit. Ik begin te denken dat memes terug zijn baby.”

Bluntz benadrukte dat POPCAT de marktstructuur van memecoin dogwifhat (WIF) lijkt te weerspiegelen voordat hij in maart een rally naar recordhoogtes lanceerde. Hij sloot af met:

“POPCAT-fractal voor de lol. Waar heb ik deze structuur eerder gezien?”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!