TON bereikt nieuwe mijlpaal van $600 miljoen TVL en blijft groeien

The Open Network (TON), een prominente speler in de gedecentraliseerde financiële sector (DeFi), heeft een belangrijke mijlpaal bereikt op het gebied van Total Value Locked (TVL). Volgens de gegevens van DefiLlama heeft de TVL van TON zojuist de $600 miljoen overschreden.

TON blijft exponentiële groei ervaren

TON, oorspronkelijk ontwikkeld door Telegram, heeft een exponentiële groei gezien in zijn ecosysteem. Het overschrijden van de grens van $600 miljoen betekent niet alleen een grotere gebruikersbetrokkenheid, maar ook de robuuste infrastructuur en beveiligingsmaatregelen van het platform. De gebruiksvriendelijke interface en lage transactiekosten van TON hebben een breed scala aan gebruikers aangetrokken, van individuele beleggers tot grootschalige institutionele spelers.

Bovendien heeft de integratie van Telegram met de TON-blockchain het gebruik van een reeks play-to-earn-minigames vergroot, die beschikbaar zijn in de berichten-app. Spellen die tokens als Notcoin, Yescoin en Hamster Kombat belonen lijken de aantrekkingskracht van het netwerk bovendien te hebben vergroot. Terwijl TON blijft innoveren en uitbreiden, dient zijn recordbrekende TVL als een bewijs van zijn potentieel en het toenemende vertrouwen binnen de DeFi-gemeenschap.

TON ziet prijsstijging te midden van stagnerende cryptomarkt

TON blijkt momenteel één van de veiligste crypto-weddenschappen in deze onzekere markt te zijn. De schaalbare architectuur kan gemakkelijk miljoenen transacties tegelijkertijd verwerken zonder dat er problemen optreden. Deze schaalbaarheid onderscheidt TON in vergelijking met andere tegenhangers zoals Solana (SOL) en Ethereum (ETH).

Daarnaast heeft het project een langetermijnvisie voor de toekomst en ontwikkelt een gedecentraliseerd ecosysteem voor het leveren van diensten aan gebruikers met meer controle over hun interacties. Dit is een groeiende trend in de crypto-industrie om over te schakelen naar gecentraliseerde platforms. Met een recente prijsstijging van meer dan 10% in de afgelopen week beginnen crypto-whales TON te accumuleren, vooral degenen die op zoek zijn naar langetermijnwinsten.

Pantera Capital Investeert in Toncoin

In mei kondigde Pantera Capital, een toonaangevend op crypto gericht beleggingsbeheerbedrijf, zijn investering aan in het Layer-1 blockchain-protocol Toncoin (TON). Het niet bekendgemaakte bedrag dat in de investering is geïnjecteerd, ondersteunt Pantera’s sterke overtuiging in het potentieel van het Toncoin-netwerk.

Een ander uniek aspect van de routekaart van Toncoin is de strategische afstemming met de enorme gebruikersbasis van Telegram. Hierdoor kan het blockchain-producten introduceren bij miljoenen gebruikers op zijn netwerk.

Toncoin, met meer dan 23.000 bestaande cryptoprojecten, maakt complexe operaties mogelijk met vrijwel onmiddellijke cross-shard-communicatie. TON is getuige geweest van een aanzienlijke groei sinds de initiële ontwikkeling ervan door Pavel Durov, medeoprichter van Telegram. Hoewel oorspronkelijk ontworpen door Telegram, is Toncoin sindsdien overgestapt naar communitybeheer via The Open Network (TON).

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!