XRP whales verplaatsen aanzienlijke hoeveelheden van Binance

On-chain gegevens tonen aan dat de XRP-whales aanzienlijke hoeveelheden hebben verplaatst vanaf Binance, wat een positief effect kan hebben op de prijs van het asset.

XRP-whales hebben in de afgelopen 24 uur enkele transacties uitgevoerd

Volgens gegevens van de cryptocurrency transactietracker Whale Alert zijn er in de afgelopen dag enkele grote transacties op het XRP-netwerk geregistreerd.

Deze overboekingen zijn van een omvang die typisch is voor whale-entiteiten. Whales zijn grote investeerders die snel aanzienlijke bedragen kunnen verplaatsen, wat invloed kan hebben op de prijs van het asset.

Daarom is het nuttig om op de hoogte te zijn van de bewegingen van deze houders in de afgelopen 2 dagen . Zelfs als deze geen directe zichtbare effecten op de cryptocurrency hebben, kunnen ze toch mogelijke inzichten geven over het sentiment onder deze grote investeerders.

Een van de meest recente overboekingen betrof de verplaatsing van 26.440.906 XRP, die bijna $13,2 miljoen waard was op het moment dat de transactie op de blockchain werd geregistreerd.

De gevolgen van deze overboeking zijn afhankelijk van de intentie van de whale die deze heeft uitgevoerd. Het is meestal moeilijk om dit met zekerheid te zeggen, maar soms kunnen de adresgegevens enkele aanwijzingen geven. Hieronder staan de details van deze XRP-whale-overboeking.

XRP Binance Outflow

Zoals zichtbaar is, was het verzendadres in deze transactie een wallet gekoppeld aan de cryptocurrency exchange Binance, terwijl de ontvanger een onbekende wallet was.

Onbekende wallets zijn niet verbonden aan een bekende gecentraliseerde platform en zijn waarschijnlijk de adressen van particuliere investeerders. Bewegingen waarbij munten van exchanges naar onbekende wallets worden verplaatst, worden exchange-uitstromen genoemd.

Investeerders kunnen ervoor kiezen hun munten weg te halen bij centrale entiteiten om ze langere tijd vast te houden. Dit soort exchange-uitstromen kan een positief effect hebben op de prijs.

De tweede whale-transactie van gisteren was eveneens een exchange-uitstroom; net als bij de eerste transactie, was ook hier het Binance-platform betrokken.

XRP Second Outflow

Deze exchange-uitstroom was nog groter, aangezien de whale 30.406.274 XRP (ongeveer $15 miljoen) van Binance heeft opgenomen. Uiteraard kunnen deze twee whale-uitstromen een positief teken zijn voor de cryptocurrency.

De derde en oudste transactie van de afgelopen dagen was echter niet zo positief. Het betrof een exchange-instroom, het tegenovergestelde type transactie.

XRP Exchange Inflow

Bij deze transactie heeft een investeerder 30.320.000 XRP ($15 miljoen) gedeponeerd op het Bitstamp-platform. Bezitters verplaatsen hun munten vaak naar beurzen wanneer ze gebruik willen maken van een van de diensten, zoals het verkopen ervan.

Daarom kunnen stortingen naar beurzen een negatief effect op de prijs hebben. Hoewel deze storting aanzienlijk is, is het slechts groot genoeg om een van de opnames te compenseren, wat betekent dat er de afgelopen dag netto nog steeds een hoeveelheid van het activum de beurzen heeft verlaten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!