Crypto gokkers geven Donald Trump 17% kans om vóór de verkiezingen de gevangenis in te gaan

Crypto gokkers geven Donald Trump een kans van 17% om voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november de gevangenis in te gaan, zo laten de voorspellingen op de applicatie Polymarket zien. Trump werd donderdag door een jury in New York schuldig bevonden op alle 34 aanklachten. Hij werd beschuldigd van het vervalsen van zakelijke documenten en werd daarmee de eerste voormalige president die in Amerikaanse rechtbanken is veroordeeld. Trump pleitte onschuldig en zei volgens de BBC dat hij “tot het einde zal blijven vechten.”

Gegevens tonen aan dat er op vrijdag een toename was in de koop- en verkoopactiviteit in de markt voor “Trump in de gevangenis voor verkiezingsdag?” De markt werd in januari gecreëerd en heeft $900.000 aan weddenschappen van crypto-gebruikers verzameld. De markt zal worden opgelost met “Ja” als Trump minstens 48 opeenvolgende uren in hechtenis doorbrengt in een gevangenis tussen 5 januari en 11:59 p.m. ET op 5 november. Anders wordt het “Nee.”

Op Europese ochtenduren verkochten de kansen op “Ja” voor 17 cent en “Nee” voor 85 cent. Wanneer het eindigt, zal de juiste uitkomst $1 waard zijn. (Het totaal kan op Polymarket niet optellen tot 100 vanwege marktonzekerheid en andere prijsfactoren.)

Volgens Reuters blijven de kansen dat Trump daadwerkelijk voor de verkiezingen de gevangenis in gaat klein. In de Polymarket markt “Presidential Election Winner 2024” daalden de kansen van Trump om president te worden donderdag met 2 procentpunten tot 54%. De kansen van president Joe Biden stegen van 38% naar 40%.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!