Ronaldo gaat partnerschap aan met Binance voor nieuwe NFT-collectie

Cristiano Ronaldo en Binance hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd voor non-fungibele tokens (NFT’s) genaamd “Forever Worldwide: The Road to Saudi Arabia”. De nieuwe collectie volgt Ronaldo’s reis van Madeira naar wereldwijde voetbalfaam, en biedt fans unieke ervaringen en beloningen in het echte leven.

De NFT-collectie belicht belangrijke locaties in Ronaldo’s leven en carrière, waaronder Madeira, Lissabon, Manchester, Madrid, Turijn, Saoedi-Arabië en Portugal. Kunstenaars met persoonlijke banden met elk van deze plaatsen zijn geselecteerd als NFT-ontwerpers. Ronaldo uitte zijn enthousiasme over het project en benadrukte de sentimentele waarde van elke locatie in de collectie, met de woorden:

“Ik ben enthousiast dat deze nieuwe NFT-collectie met Binance fans stukken van mijn reis door mijn voetbalverhaal biedt. Elke plaats in ‘Forever Worldwide: The Road to Saudi Arabia’ betekent veel voor mij persoonlijk en ik kan niet wachten tot fans de grote momenten van mijn carrière door deze speciale kunstcollectie zien. Samenwerken met kunstenaars die echt het gevoel van elke plaats vastleggen, maakt deze ervaring nog sentimenteler, en als NFT’s kunnen deze momenten in mijn reis voor altijd voortleven.”

Sarah Dale, Hoofd Merkpartnerschappen bij Binance, benadrukte het innovatieve aspect van de collectie en zei:

“Cristiano Ronaldo’s ongelooflijke reis van bescheiden begin tot voetballegende heeft niet alleen fans over de hele wereld geïnspireerd, maar heeft ons allemaal meegenomen op die ongelooflijke rit. Om deze reis vast te leggen, hebben we met hem samengewerkt om onze meest opmerkelijke NFT-collectie tot nu toe te creëren, met de allerbeste beloningen ooit aangeboden voor sportfans, terwijl we een platform bieden aan ongelooflijk talent met persoonlijke banden met iconische locaties in Cristiano’s leven. Samen zijn we toegewijd aan het herdefiniëren van fanbetrokkenheid in sport, en deze collectie doet dat door nieuwe horizonten van NFT-functionaliteit en niveaus van fanverbindingen te openen.”

De nieuwe NFT-collectie zal in twee uitgiftes worden gelanceerd tijdens het komende voetbalseizoen, gevolgd door een veiling in juni voor een beperkte set super zeldzame NFT’s. Drop 1 begint op 29 mei en bevat kunstwerken uit Madeira, Lissabon en Manchester. Kunstenaars Katt Phatt, Rodrigo Doin en John Sheehan leveren ontwerpen die Ronaldo’s vroege carrière weerspiegelen.

Drop 2, die op 6 juni wordt gelanceerd, omvat kunstwerken voor Madrid, Turijn en Saoedi-Arabië. De Spaanse kunstenaar Lisett Ledón, Pasquale Garibaldi uit Italië en de Saoedische kunstenaar Shaker Kashgari zullen Ronaldo’s succes in deze regio’s uitbeelden. De eerste collectie is exclusief beschikbaar op de Binance NFT Marketplace vanaf 29 mei 2024.

In juni zal een speciale collectie van zeven super zeldzame NFT’s van Mr. Dheo geveild worden. Deze NFT’s eren Ronaldo’s toewijding aan zijn thuisland en bieden exclusieve beloningen, zoals een reis naar Riyad en een gepersonaliseerde doelviering met de voetbalster. Fans kunnen een van de speciale SSR NFT’s winnen via een quiz die op 11 juni begint. Elke NFT kost $35, behalve de beperkte SSR NFT’s, en verzamelaars kunnen beloningen verdienen zoals vintage shirts, voetbaltickets en gepersonaliseerde berichten van Ronaldo.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!