Analist lyrisch over op Solana gebaseerde memecoin

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist en handelaar uit zich optimistisch over een memecoin die op de Solana (SOL) blockchain is gebouwd, terwijl hij zijn voorspelling voor Ethereum (ETH) onthult.

De analist, pseudoniem Flow Horse, vertelde namelijk aan zijn 216.400 volgers op het sociale mediaplatform X dat dogwifhat (WIF), waarvan het logo een hond met een hoed toont, consolidatie vertoont op de dagelijkse grafiek. Volgens de pseudonieme analist kan WIF na de consolidatiefase bullish worden.

“Het lijkt erop dat WIF de hoed nog niet wil afnemen.”

The Flow Horse / X

WIF handelt op het moment van schrijven op $2,97, een daling van ongeveer 38% ten opzichte van het hoogste punt ooit bereikt in maart.

Over ETH zei Flow Horse dat als de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een spot Ethereum exchange-traded fund (ETF) goedkeurt voor het op één na grootste crypto-actief op basis van marktkapitalisatie, maanden na Bitcoin (BTC), de impact zou kunnen resulteren in een wekenlange opwaartse trend voor ETH.

“De Ethereum ETF-handel is beter dan Bitcoin om te veel redenen om op te noemen, maar simpel gezegd: De markt is nog steeds verrast door de wending en je kunt er zeker van zijn dat er nog steeds een zekere mate van twijfel en ongeloof is die pas zal verdwijnen wanneer we een kop hebben. Korte termijn stijging en correctie gevolgd door een sterke opwaartse trend over weken. Bovendien is het gemakkelijker om ETH te verplaatsen dan BTC”

The Flow Horse / X

Ethereum handelt op het moment van schrijven op $3.864, een stijging van ongeveer 29% in de afgelopen zeven dagen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!