XRP lijkt op weg naar nul op zijn Bitcoin-paar (XRP/BTC), aldus ervaren handelaar

De ervaren handelaar Peter Brandt heeft onlangs aan zijn ruim 700.000 volgers op X aangegeven dat hij denkt dat XRP nog verder in waarde zal dalen op zijn Bitcoin-paar (XRP/BTC) nu het paar een dieptepunt nadert.

Volgens de doorgewinterde handelaar is het doel voor de uitsplitsing van het bereik op basis van klassieke grafiekprincipes 0,0000002 BTC ($0,013). Hij beschreef het als volgt:

“Vanuit een puur klassiek kaartstandpunt (dat wil zeggen Schabacker, Edwards, Magee) lijkt deze grafiek op weg naar nul…

Het is eigenlijk leuk om de draak te steken met XRP_aholics. Mijn vergelijking is met BTC, niet met USD, dus dit is wat ik niet begrijp. Hoe kunnen XRP-bulls zo vasthoudend zijn in het feit dat XRP in de buurt van ATL’s ligt ten opzichte van BTC, en in feite pas in zes van de afgelopen 126 maanden hoger is gesloten dan de huidige niveaus?

Mensen die zo eigenwijs zijn over een activaklasse (XRP versus BTC) zouden wat meer prestaties aan hun zielige kant moeten hebben voordat ze te kritisch worden.”

Brandt ging verder erkennen dat XRP meer opwaarts potentieel heeft dan BTC voor de rest van de lopende marktcyclus, maar gaf aan dat de “bewijslast” ligt bij de munt. Hij sloot af met:

“Erg mogelijk. Maar de bewijslast ligt bij XRP, niet bij BTC. En als het nu om alts gaat, waarom dan niet iets anders dan XRP?”

XRP wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,504. De op de zevende plaats gerangschikte cryptocurrency qua marktkapitalisatie is de afgelopen 24 uur met bijna 1% gestegen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!