Donald Trump bekritiseert Joe Biden’s kennis van crypto: “Biden weet niet eens wat het is”

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump staat in de cryptomarkt bekend om zijn positieve houding in de richting van de ontluikende industrie. Trump heeft zelfs zijn eigen NFT-collectie uitgebracht. Gisteren besloot hij dan ook, tijdens zijn NFT-evenement, de spotlight te pakken om de huidige president van de Verenigde Staten, Joe Biden, te bekritiseren om zijn kennis van de crypto-industrie.

Tijdens het NFT-evenement drong Trump er bij het publiek op aan om zijn kandidatuur te steunen, waarbij hij het belang van hun stemmen benadrukte. De gelegenheid was een dinergala ter ere van Trumps Mugshot Edition NFT-collectie. Toen hem werd gevraagd over het accepteren van cryptocurrency voor campagnedonaties, verzekerde Trump vol vertrouwen dat hij dit zou faciliteren. Hij zei:

“Als je het niet kunt, zorg ik ervoor dat je het wel kunt.”

Hij kreeg tevens van het publiek te horen dat veel cryptobedrijven vanwege strenge regelgeving naar het buitenland verhuisden. Hierop antwoordde Trump resoluut:

“We zullen dit stoppen. Dat willen we niet… we gaan het omarmen.”

Bovendien bekritiseerde Trump president Joe Biden en beweerde dat de huidige president zich niet bewust is van de nuances van cryptocurrency. Trump bekritiseerde het standpunt van de regering-Biden ten aanzien van cryptocurrency en zei: “De Democraten houden er niet van” en “Biden weet niet eens wat het is”, terwijl hij spottend de huidige Amerikaanse president imiteerde alsof hij zich niet bewust was van zijn omgeving. Hij benadrukte de diverse aard van cryptocurrency en beweerde:

“Als je voorstander bent van crypto, kun je beter op Trump stemmen.”

Op het moment van schrijven accepteert de campagnewebsite van Trump nog geen cryptocurrency, maar zijn alleen bijdragen via Apple Pay en creditcards toegestaan. We zijn dan ook benieuwd vanaf wanneer Trump donaties via cryptocurrencies gaat toestaan.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!