Groeiperspectieven van het XRP-ecosysteem en nieuwe tokens

Een groot aantal XRP wordt actief gebruikt in wallets, trustlines en transacties door enthousiaste gebruikers – honderdduizenden van hen! Bovendien wordt er zelfs een deel van XRP verborgen door PNG-verzamelaars. Nu begint de analist zijn analyse over de mogelijke groei van dit hele ecosysteem, misschien wel 2, 5 of zelfs 10 keer zo groot.

Een zegen of een vloek?

Artur Kirjakulov, de CEO van XPMarket.com, heeft gangbare misvattingen binnen de XRP-gemeenschap uitgedaagd met betrekking tot de impact van nieuwe tokens en de uitbreiding van de XRP Ledger (XRPL) op de waarde van XRP. Hij is overtuigd van de positieve invloed van deze ontwikkelingen op XRP en onderbouwt zijn standpunt met sterke argumenten.

Kirjakulov benadrukte eerst de groeiende hoeveelheid wallets op XRPL, waarbij hij opmerkte dat voor elke nieuwe wallet een bepaalde hoeveelheid XRP nodig is. Deze groei duidt op een toenemende vraag naar XRP, vergelijkbaar met een groter feest waar meer gasten een hogere toegangsprijs vereisen.

Daarnaast onderzoekt de analist de trustlines binnen het XRPL-ecosysteem die vereisen dat XRP wordt vergrendeld. Meer trustlines betekenen meer XRP dat tijdelijk uit omloop wordt gehaald, wat de schaarste en mogelijke waardestijging bevordert. Dit draagt ​​bij aan de redenen waarom analisten optimistisch zijn over XRP om in april een nieuw All-Time High (ATH) te bereiken.

Verder analyseert Kirjakulov de vraag naar XRP bij handelsactiviteiten op de gedecentraliseerde exchange en liquiditeitspools van XRPL. Hij haalt statistieken aan die laten zien dat er een aanzienlijke hoeveelheid XRP wordt vastgehouden vanwege deze transacties, wat de bruikbaarheid en vraag binnen het ecosysteem aantoont.

NFT’s als kers op de taart!

De analist sluit zijn analyse af door te wijzen op de rol van NFT’s in het stimuleren van de vraag naar XRP, aangezien het opslaan van NFT’s op XRPL vereist dat XRP wordt gebruikt. Deze vraag van grote NFT-verzamelaars voegt een extra dimensie toe aan het nut van XRP, verder dan alleen eenvoudige transacties.

Al met al spoort Kirjakulov de XRP-gemeenschap aan om de bredere implicaties van de uitbreiding van XRPL en de introductie van nieuwe tokens te overwegen. In plaats van ze als bedreigingen te zien, gelooft hij dat ze de waardepropositie van XRP verbeteren door extra kanalen te creëren die het gebruik ervan vereisen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!