Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Binance onthult 51ste Launchpool project Saga (SAGA)

De wereldwijde top crypto-uitwisseling Binance rolt ondersteuning uit voor een nieuw layer-1 crypto-project via haar Launchpool-platform.

Binance Launchpool, dat gebruikers in staat stelt munten te staken om nieuwe activa te verkrijgen, zegt dat haar 51e project Saga (SAGA) zal zijn, een web3-platform ontworpen voor ontwikkelaars.

Saga streeft ernaar ontwikkelaars in staat te stellen interoperabele, applicatie-specifieke chains genaamd “Chainlets” te lanceren. Het project legt uit op haar website:

“We bouwen dit door de interacties van ontwikkelaars en eindgebruikers met blockchains te herontwerpen. Met behulp van gedeelde beveiliging, innovaties in validator orkestratie, en een geautomatiseerde implementatiepijplijn, maakt Saga het lanceren van een toegewijde blockchain, of Chainlet, net zo eenvoudig als het implementeren van een smart contract.”

Tussen 5 april en 9 april kunnen Binance-gebruikers BNB evenals de stablecoin First Digital USD (FDUSD) in aparte pools staken om SAGA-tokens te farmen. Vervolgens is het plan van de beurs om het activum op 9 april te noteren.

Launchpool zal 45.000.000 SAGA als tokenbeloningen aanbieden, 4,5% van de maximale voorraad van het activum.

Binance zal een seed-tag aan SAGA hechten, die de beurs toepast op projecten met lagere liquiditeit die hogere volatiliteit kunnen vertonen in vergelijking met andere genoteerde tokens. Binance vereist dat gebruikers die activa bezitten met seed-tags elke 90 dagen quizzen doorstaan om ervoor te zorgen dat ze zich bewust zijn van de risico’s voordat ze de tokens verhandelen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!