Het is vreemd om geen Cardano (ADA) te holden, aldus Hoskinson

Medeoprichter van Cardano, Charles Hoskinson, heeft verklaard dat het vreemd is dat mensen geen ADA holden – op een semi-serieuze manier natuurlijk. Echter, deze verklaring komt op een moment dat Cardano te maken heeft met een moeilijke marktperiode, net als de rest van de cryptocurrency-markt.

Wanneer we naar de ADA-prijsgrafiek kijken, kunnen we zien dat de waarde ervan recentelijk is gedaald. Op dit moment ligt de prijs rond de $0.5753. Dit is na de daling van hogere niveaus waar het probeerde aan vast te houden. De grafiek toont dat de prijs van ADA onder de 21-daagse Exponentiële Voortschrijdend Gemiddelde (EMA) is gezakt, die op $0.6577 ligt. Dit is belangrijk omdat het ons kan vertellen hoe sterk de prijs is. Op dit moment laat het zien dat de prijs mogelijk blijft dalen.

ADA heeft echter de kans om weer te groeien als het boven de 21-daagse EMA kan komen. Als het dit kan doen en boven $0.6577 kan blijven, dan zou het volgende doelwit voor de prijs ongeveer $0.6363 kunnen zijn. Hier bevindt zich de 50-daagse EMA, en dit is opnieuw een grote test voor de prijs.

Aan de onderkant is er een ondersteuningsniveau op $0.5227. Dit betekent dat als de prijs blijft dalen, deze mogelijk stopt en weer omhoog gaat wanneer het dit niveau bereikt. Maar als het nog verder daalt, bevindt de volgende grote ondersteuning zich op ongeveer $0.51, waar de 200-daagse EMA ligt.

Voor de toekomst zou de prijs van ADA een betere kans kunnen hebben als de hele cryptomarkt weer goed begint te presteren. Maar voor nu lijkt het erop dat de prijs beide kanten op kan gaan. Het zou kunnen proberen weer omhoog te gaan of het zou kunnen blijven dalen. De markt is erg onvoorspelbaar, daarom is het zo belangrijk om de prijzen in de gaten te houden.

De zelfverzekerdheid van Charles Hoskinson in ADA kan een krachtige boodschap zijn, maar de prijsgrafiek laat zien dat ADA niet zo sterk is als wordt afgeschilderd door Charles Hoskinson.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!