Solana kan snel doorstoten richting de $200 volgens analist

Een nauwlettende crypto-analist heeft een bullish sentiment geuit over een top-10 altcoin terwijl hij zijn verwachtingen voor Bitcoin (BTC) bijwerkt. Beginnend met het smart contract-platform Solana (SOL), vertelde de pseudonieme crypto-strateeg Altcoin Sherpa zijn 209.900 volgers op het sociale mediaplatform X dat de vijfde grootste crypto-asset op basis van marktkapitalisatie deze cyclus naar verwachting met ongeveer 250% tot 600% zou kunnen stijgen.

“SOL: Dit zal allemaal schone hoogtepunten breken deze cyclus, de enige vraag is hoe hoog. $500 is waarschijnlijk, iets obsceens zoals $1,000 is naar mijn mening niet uitgesloten.

Nog steeds een van mijn grotere posities. $170 is het volgende niveau omhoog.”

Altcoin Sherpa / X

Volgens het diagram van de analist lijken de volgende belangrijke weerstandsniveaus voor de Ethereum (ETH)-concurrent rond $174 en rond $202 te liggen. Solana, dat in november 2021 een all-time high van ongeveer $260 bereikte, handelt op het moment van schrijven voor $142.

Wat betreft het vlaggenschip-digitale actief, zei Altcoin Sherpa dat het op korte termijn enorme volatiliteit zal ervaren maar uiteindelijk deze cyclus een prijskaartje met zes cijfers zal bereiken. Op basis van het diagram van de analist lijkt het erop dat Bitcoin zou kunnen stijgen tot net onder de $70.000 voordat het in de nabije toekomst naar ongeveer $62.000 daalt.

Altcoin Sherpa / X

“Bitcoin gaat deze cyclus naar $100.000 en deze korte termijnbewegingen zijn een blip op de radar. Verlies je stack niet wanneer we zo dicht bij de finishlijn zijn.”

Bitcoin handelt op het moment van schrijven voor $67.478, een fractionele stijging gedurende de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!