Analist: Laatste kans om Bitcoin en Ethereum te accumuleren

Een veel gevolgde analist gelooft dat investeerders nog één laatste kans zullen krijgen om Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) op lagere niveaus te accumuleren voordat de markten de volgende bullfase meemaken.

De pseudonieme analist Rager vertelt aan zijn 199.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat hij wat kapitaal aan de kant houdt in afwachting van een verdere terugval.

Volgens Rager kunnen Bitcoin en Ethereum rond de halvering in april een correctie zien, wanneer de beloningen voor BTC-miners worden gehalveerd:

“Het vasthouden van spotposities en wachten op de BTC- en ETH-terugval in de komende paar maanden om rond de halvering te kopen.

Dat zal de laatste geweldige kans voor deze cyclus zijn.”

Kijkend naar Bitcoin, denkt Rager dat BTC rijp is voor een kortstondige terugval. Volgens de analist zal de verwachte correctie het toneel vormen voor Bitcoin om boven de $60.000 te stijgen:

“De opwaartse trend vanaf de bodem is voornamelijk samengesteld uit een paar dagen van sterke prijsactie gevolgd door veel geschommel en terugvallen.

De enige periode met aanhoudend opkruipen zonder substantiële terugval was van oktober tot januari, waar we zagen dat de BTC spot ETF (exchange-traded fund) goedkeuring werd vooruitgelopen.

Bitcoin en de markt in het algemeen hebben veel opwaartse kansen in het vooruitzicht maar kunnen toe zijn aan een kortetermijn terugval. Na een terugval en mensen flip/floppen bearish, is het waarschijnlijk dat we een andere uitbarsting naar boven zien om voor de eerste keer sinds 2021 $60.000 te doorbreken.”

Bron: Rager/X

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin voor $51.683.

Wat Ethereum betreft, denkt Rager dat het inheemse activum van het toonaangevende smart contract-platform klaar is om hoger te bewegen:

“De vraag is hoe lang ETH deze keer boven de $3.000 kan blijven?

Het doel blijft $3.500 voor deze opmars, en met de ETH spot ETF gesprekken, denk ik dat we dit eerder dan later kunnen bereiken.”

Op het moment van schrijven is ETH $3.031 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!