Scaramucci verwacht Bitcoin explosie tot $170.000 na halvering

Skybridge Capital-oprichter Anthony Scaramucci gelooft dat Bitcoin (BTC) in de komende maanden een “conservatieve” rally van meer dan 300% kan meemaken.

In een nieuw interview met crypto-influencer Scott Melker zegt de veteraan van het hedgefonds dat het niet ongewoon zou zijn voor BTC om te stijgen naar $170.000 na de aanstaande halvering in april, wanneer de beloningen voor miners worden gehalveerd.

Volgens Scaramucci laten gegevens zien dat BTC de neiging heeft om een cycluspiek te bereiken die 4x hoger is dan de prijs bij de halvering:

“Hij noemde mijn voorspelling van $170.000… Dat is een voorspelling afhankelijk van gegevens. Ga terug en kijk naar de Bitcoin-halveringscycli. De dag dat Bitcoin halveert, vermenigvuldig het met vier 18 maanden later en het is opvallend dat dat de prijs van Bitcoin is geweest.

Ik gebruik een nummer van $35.000 bij de halvering en dat is conservatief… Laten we zeggen dat we in april op $50.000 zitten, dan is het een $200.000. Laten we zeggen dat we op $60.000 zitten, het zal $240.000 zijn.”

Scaramucci voorspelt ook dat op de lange termijn de prijs van Bitcoin dicht bij een half miljoen dollar zal zweven:

“Mijn langetermijndoelwit is dat Bitcoin gemakkelijk de helft van de marktkapitalisatie van goud bereikt. Goud staat nu op $14,5 biljoen. Als Bitcoin naar $7 of $8 biljoen gaat, is dat een 10x vanaf hier. Dat is een Bitcoin van $400.000, en ik denk dat het belachelijk zou zijn voor mensen om het activum niet te begrijpen, de dynamiek ervan niet als een waardeopslag te begrijpen en geen positie te hebben.”

Op het moment van schrijven is Bitcoin $42.478 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!