Analist voorspelt stijging voor altcoin die al 600% is gestegen

Een nauwlettend gevolgde analist gelooft dat een low-cap altcoin die in de afgelopen drie maanden bijna 600% is gestegen, klaar is voor een grote stijging.

De anonieme analist Bluntz vertelt zijn 238.000 volgers op het socialemediaplatform X dat hij een oogje houdt op Moonriver (MOVR), een Ethereum (ETH)-compatibele parachain gebouwd op Kusama (KSM).

Bluntz deelt een grafiek die suggereert dat MOVR een ABC-correctiegolf heeft voltooid en klaar is om bijna $40 te stijgen:

“Ik blijf MOVR een interessante optie vinden, vooral omdat dit soort situaties tot mijn favorieten behoren: wanneer de prijs schommelt en zowel de hoogte- als dieptepunten worden bereikt, waarbij zowel de kopers als verkopers flink in beweging worden gebracht. In mijn opinie staat er iets groots te gebeuren.”

Bron: Bluntz/X

Bluntz maakt vaak gebruik van de Elliott Wave-theorie, een technische analysebenadering die probeert toekomstige prijsbewegingen te voorspellen door de massa-psychologie te volgen die zich meestal in golven manifesteert. Volgens de theorie is een bullish activum geneigd om een ABC-correctiegolf te ondergaan voordat de volgende stijging begint.

MOVR wordt verhandeld op $23,31 op het moment van schrijven, een stijging van ongeveer 478% ten opzichte van het dieptepunt van $4,03 dat vorig jaar op 27 oktober werd bereikt.

Bluntz houdt ook de prijsactie van layer-1 blockchains Solana (SOL) en Sei (SEI) in de gaten. De analist zegt dat SOL en SEI zijn top layer-1 keuzes zijn, omdat beide altcoins er “spectaculair” uitzien.

Solana wordt verhandeld op $93,26 op het moment van schrijven, terwijl Sei $0,662 waard is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!