Analist: Cardano klaar voor explosieve groei van 1300%

Cryptocurrency-analist en handelaar Ali Martinez zegt dat Cardano (ADA) op het punt staat een explosieve stijging te ervaren vanaf het huidige niveau.

Martinez vertelt zijn 41.000 volgers op het socialemediaplatform X dat Cardano momenteel in een consolidatiefase zit op de drie-daagse grafiek.

De crypto-analist en handelaar zegt dat de huidige consolidatiefase vergelijkbaar is met wat ADA in 2020 ervoer, net voordat het van ongeveer $0,10 naar een all-time high van iets meer dan $3 steeg – een winst van meer dan 2.900%.

Volgens de crypto-analist en handelaar, “Als de geschiedenis zich herhaalt, kunnen we ADA in april zien terugkeren naar zijn opwaartse trend.”

Over zijn doelen voor Cardano zegt Martinez dat een correctie van ongeveer 25% mogelijk op de loer ligt voor de negende grootste crypto-activa naar marktkapitalisatie op weg gaat naar een nieuw all-time high:

“Dit patroon kan mogelijk leiden tot een opwaartse beweging richting $0,80, een korte correctie naar $0,60, en dan $7!”

Bron: Ali Martinez/X

Cardano wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,499, ongeveer 1.302% onder het doel van $7.

Vervolgens is XRP aan de beurt. Martinez zegt dat hij bearish is over het zesde grootste crypto-activum naar marktkapitalisatie en verwacht een mogelijke daling van meer dan 30% vanaf het huidige niveau:

“XRP worstelt momenteel om zijn positie te handhaven op het cruciale ondersteuningsniveau van $0,55. Als deze ondersteuning het niet houdt, bereid je dan voor op een mogelijke uitverkoop die XRP zou kunnen doen dalen naar $0,34!”

Bron: Ali Martinez/X

XRP wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,551, ongeveer 38% boven het mogelijke nadeeldoel van Martinez van $0,34.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!