Dogecoin en Shiba Inu erg in trek bij whales

In een dynamisch crypto-landschap trekken significante transacties met DOGE en SHIB door crypto-whales wereldwijd de aandacht van investeerders. Recentelijke handelingen met grote hoeveelheden Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) hebben nieuwsgierigheid gewekt, wat wijst op een toename van het vertrouwen binnen het volatiele segment van meme-coins. Ondertussen krijgen deze aanzienlijke transacties meer bekendheid terwijl de bredere cryptomarkt een bullish momentum doormaakt.

Blockchain-transactietrackers, Whale Alert en Scopescan, hebben onlangs melding gemaakt van aanzienlijke activiteit van whales met betrekking tot de meme-coins Dogecoin en Shiba Inu. Een whale heeft onlangs een verbazingwekkende 1 miljard DOGE overgebracht, met een waarde van $78,85 miljoen, van Binance naar een onbekende wallet, zo toonde de data van Whale Alert aan. Opmerkelijk is dat het wallet-adres wordt geïdentificeerd als DU8gP…guBr5.

Tegelijkertijd heeft een andere whale, volgens Scopescan, 500 miljard SHIB verzameld, ter waarde van $4,73 miljoen, van Gate.io. Het is vermeldenswaardig dat deze zelfde whale in de afgelopen 24 uur een verbazingwekkende 1,08 biljoen SHIB heeft verplaatst, ongeveer $10,27 miljoen, van crypto-exchanges zoals Binance en Gate.io.

Opmerkelijk is dat deze transacties met hoge inzet wijzen op groeiend vertrouwen van investeerders in meme-coins, zelfs nu hun volatiele karakter onderwerp van discussie blijft. Aan de andere kant weerspiegelt het bullish momentum, opgemerkt in het bredere crypto-landschap, ook het groeiende interesse van handelaren in de digitale activaruimte.

Verschillende analisten schrijven de recente winsten op de cryptomarkt toe aan toenemende anticipatie op mogelijke goedkeuring van een Spot Bitcoin ETF door de SEC deze week. Rapporten suggereren dat goedkeuring op handen kan zijn, waarbij de handel naar verwachting al op donderdag zal beginnen.

Tegen de achtergrond van een bullish markt houden investeerders nauwlettend de ontwikkelingen in het regelgevingslandschap in de gaten, zich goed bewust van het potentiële effect op verschillende digitale activa, waaronder meme-coins zoals DOGE en SHIB. De instroom van kapitaal in deze tokens benadrukt een bredere trend van optimisme en risicobereidheid in de cryptowereld.

Echter, op het moment van schrijven, handelde de prijs van Dogecoin bijna vlak, nadat deze een 24-uurs hoogtepunt van $0,08172 had bereikt. Tegelijkertijd boekte een andere belangrijke speler in het segment van meme-coins, de Shiba Inu-prijs, lichte winsten van 0,62% tot $0,000009298 en bereikte een 24-uurs hoogtepunt van $0,000009585.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!