Analist voorspelt parabolische fase voor Solana en andere altcoin

Een cryptostrateeg die de prijsbodem van Bitcoin (BTC) tijdens de bearmarkt van 2018 correct voorspelde, denkt dat Solana (SOL) zich opmaakt voor een steile stijging.

De anonieme analist Bluntz vertelt aan zijn 234.400 volgers op het social mediaplatform X dat Solana een bullish omkeerpatroon lijkt te vormen op de één-uur grafiek.

Volgens de analist verwacht hij dat SOL eerst wat zal consolideren voordat het een parabolische rally start:

“Prachtige afgeronde bodem die zich vormt op SOL. Zou me niet verbazen als we eerst wat zijwaartse beweging op hoge tijdframes zien voordat de volgende verbijsterende parabolische fase begint.”

Bron: Bluntz/X

Nu Solana goed boven de steun van het patroon handelt, voorspelt Bluntz een aanstaande rally voor de vijfde grootste altcoin qua marktkapitalisatie:

“Mooie beweging vanaf de dieptepunten tot nu toe op SOL. Binnenkort nieuwe hoogtes.”

Op het moment van schrijven handelt SOL voor $107,40.

Vervolgens kijkt de handelaar naar de nieuwe laag-1 blockchain Sei (SEI). Volgens Bluntz vormt SEI zich snel tot een van de best presterende munten van deze cyclus na een bijna 400% rally in slechts een paar maanden:

“SEI wordt snel de uitblinker van deze cyclus. Zou zeker op ieders radar moeten staan voor pullbacks in 2024, naar mijn mening.”

Bron: Bluntz/X

Op het moment van schrijven is SEI $0,711 waard, een stijging van ongeveer 200% sinds begin december.

Een andere altcoin op de radar van de handelaar is Lido DAO (LDO), een crypto project dat tot doel heeft gebruikers in staat te stellen Ethereum (ETH) te staken zonder activa te vergrendelen of infrastructuur te onderhouden.

Volgens de analist ziet LDO er klaar uit voor een uitbraak op zijn Amerikaanse dollarpaar, terwijl het een bullish omkeersignaal laat zien op zijn Bitcoin-paar (LDO/BTC):

“Ik heb een haat-liefdeverhouding met LDO, maar ik denk dat het eindelijk gaat voor de prijsontdekking uitbraak. Er is ook wekelijkse bullish divergentie op het BTC-paar.”

Bron: Bluntz/X

Op het moment van schrijven is LDO $2,87 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!