Analist voorspelt stijging van 50%+ voor deze Polygon rivaal

Handelaar en analist Ali Martinez zegt dat de technische gegevens voor twee altcoins er bullish uitzien, nu de totale marktkapitalisatie van crypto een hoogtepunt van 19 maanden bereikt.

Te beginnen met Polygon (MATIC) rivaal Optimism (OP), vertelt Martinez aan zijn 38.100 volgers op het sociale media platform X dat het Ethereum layer-2 cryptoproject een stijgend parallel kanaal heeft gevormd op de driedaagse grafiek en in de “prijsontdekkingsfase” is.

Een stijgend parallel kanaalpatroon wordt gevormd wanneer de prijs van een activum binnen drie parallelle trendlijnen wordt gehouden. Wanneer de prijs onder de middelste lijn van een stijgend parallel kanaalpatroon beweegt, wordt dit doorgaans beschouwd als een bearish beweging. Wanneer de prijs boven de middelste lijn van het stijgende parallel kanaalpatroon beweegt, wordt dit doorgaans beschouwd als bullish.

Zo vertelde de analist:

“Met dit patroon in het spel, zou OP zijn zinnen kunnen zetten op de bovengrens van het kanaal, mogelijk richting ongeveer $6.”


Optimism wordt verhandeld tegen $3.81 op het moment van schrijven, ongeveer 57% onder het doel van $6.

Overgaand naar Cardano (ADA), zegt Martinez dat de achtste grootste crypto-activa qua marktkapitalisatie een symmetrische driehoek heeft gevormd op de vier-uursgrafiek. Volgens Martinez zou Cardano kunnen stijgen als het sterke ondersteuning boven $0.63 vestigt:

“Zo’n beweging [een aanhoudende candlestick sluiting boven $0.63] zal een uitbraak veroorzaken die het podium kan klaarzetten voor ADA om te rallyen richting $0.78.”


Cardano wordt verhandeld tegen $0.648 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!