Bitcoin draait warm voor laatste prijssprong van 2023! Naar $50.000?!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Beste lezers, dit wordt ons laatste analyse artikel van 2023! Volgend jaar gaan we uiteraard vrolijk door! 2023 was een bewogen jaar, een jaar met ups en downs, maar vooral ook een jaar van herstel. Met name in de tweede helft van dit jaar hebben we veel groen in de cryptomarkt gezien en hebben ook de altcoins van zich afgebeten en sterkte getoond, daar waar het eerste deel van 2023 vooral Bitcoin de hoofdrol speelde.

Al met al, was 2023 een zeer succesvol jaar. Met de Educatiegroep hebben we prachtige klappers gemaakt. Een 54x met Rollbit (RLB), vele 5 tot 10xjes en vrij recentelijk een zeer snelle 15x op MUBI, die in een kwestie van een paar weken door het dak ging.

Nu we het CCT investeringsportfolio in de Educatiegroep gelanceerd hebben kun je als Educatiegroep lid in 1 oogopslag zien waarin we geïnvesteerd hebben, waarom we geïnvesteerd hebben, waar we zijn ingestapt, waar we winsten gaan verzilveren en d.m.v. live data kun je ook de actuele winst/verlies volgen per positie en van het hele portfolio samen. Naar mijn weten zijn we de enige Nederlandse partij die zo’n uniek dashboard heeft gebouwd en daar zijn we trots op!

Mocht je je graag mét 25% korting willen verzekeren van een goedkoop Educatiegroep abonnement, raad ik je zeker aan om eventjes naar www.cryptocointalk.nl te gaan. Als je bij het betalingsproces na het kiezen van een product de code CCTKERST25 invult krijg je de 25% korting. Dus wie weet tot snel in de Educatiegroep! Jong, oud, ervaren of absolute beginner, iedereen is welkom! Afijn, de Bitcoin koersanalyse. Laten we er snel op induiken!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Weekgrafiek

Op de weekgrafiek is er weinig bijzonders te melden. De Bitcoin koers presteert uitstekend en heeft afgelopen week de eerste rode candle sinds begin oktober neergezet. Helemaal prima, want niks gaat in één rechte lijn omhoog. Momenteel denk ik dat continuation omhoog dichtbij is en dat betekent dat we door kunnen gaan bewegen naar $48.195. Als het een beetje meezit en de koers schiet nog wat door kunnen we wellicht dit jaar nog de $50.000 aantikken. Het zou mij niet verbazen, maar het hangt er even van af of we op tijd uit die consolidatie uitbreken. Aan de onderkant is het meest dichtstbijzijnde punt van steun het level op $37.977 en daaronder de $32.406. Met echt bearishe verwachtingen hoeven we voorlopig niet bezig te zijn. Ik zie geen enkele reden waarom we naar nieuwe lows zouden moeten bewegen. De trend is omhoog until proven otherwise!

Daggrafiek

Op de daggrafiek ziet het er ook prima uit. We lopen wel key resistance, in de dagelijkse supply op $44.058-$43.560. Een dagelijkse candle close daarboven zal de weg openen richting $48.195 en hoger. We zien ook een dagelijkse RSI reset, dus dat kan betekenen dat we hier al bezig zijn met continuation omhoog! Bij serieuze zwakte onder de lokale high van $43.486 zouden we een pullback richting $40.222 riskeren. Dan blijven we dus nog wat langer in deze consolidatie hangen. Ook dan is er dus nog niets aan de hand.

4-uur-grafiek

Op de 4-uur-grafiek zien we dat de Bitcoin koers ook een 4-uur-reset heeft laten zien en dat draagt bij aan het uitbraak omhoog scenario. Mochten we nog een pullbackje krijgen onder de low van $43.233 en daarna sterkte tonen is dat een kans om pre-breakout een instap te zoeken. Daarna target je nieuwe highs.

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers ziet er fantastisch uit! Ik denk dat we dichtbij een grote prijsuitbraak omhoog zijn. Dat betekent dan ook dat $50.000 nog haalbaar kan zijn. Mochten we toch zwakte gaan zien betekent dat dat we langer blijven liggen en dat $50.000 in 2023 bereiken een lastig verhaal wordt. Al met al is het slechts het uitstellen van een bullish uitkomst. Want vroeg of laat komt ie! Het ziet er fantastisch uit. Alvast fijne feestdagen gewenst!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!