Yakovenko blikt terug op het begin van Solana

Onlangs nam Anatoly Yakovenko, een van de medeoprichters van Solana, de tijd op X om terug te kijken op de reis die leidde tot de oprichting van Solana, een crypto-project dat nu is uitgegroeid tot een waardering van meer dan $30 miljard. In de post op X merkte Yakovenko op dat 9 december precies zes jaar geleden is sinds hij begon aan de reis om financiering veilig te stellen voor wat later zou uitgroeien tot Solana (SOL).

Hij onthulde dat hij gesprekken voerde met elke contactpersoon in zijn netwerk. Hij beweerde talloze startup- en crypto-meetups bij te wonen en zich in te zetten om met zoveel mogelijk mensen in contact te komen.

Ondertussen benadrukte Yakovenko de uitdagingen die hij tegenkwam bij het verkrijgen van voldoende financiering voor de ontwikkeling van Solana in de beginfase. Hij meldde dat hij de mensen die hij sprak benaderde met voorwaardelijke angel-investeringen, afhankelijk van het veiligstellen van een leidende investeerder, waar ze niet geïnteresseerd waren om de leiding te nemen.

Bovendien benadrukte de visionair van Solana dat het hem meer dan twee maanden kostte om $500.000 aan angel-investeringen te verzamelen na het leveren van honderden pitches. Yakovenko merkte op dat veel durfkapitalisten destijds sceptisch waren over het doen van financiële toezeggingen, omdat ze geloofden dat de alternatieve Layer 1-these al verzadigd was.

Opmerkelijk komt de terugblik van Yakovenko op de bescheiden beginjaren van Solana temidden van de recente opmerkelijke prestaties van SOL op de cryptomarkt. In het bijzonder heeft SOL een verbazingwekkende groei van 312% doorgemaakt in de afgelopen 90 dagen, stijgend van $18,3676 naar een indrukwekkende $75,664. Deze bullish trend heeft de cryptogemeenschap geboeid, aangezien Solana blijft verrassen en aanzienlijke aandacht trekt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!