Deze low-cap altcoin zal “door het dak stijgen”, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist, bekend op X onder de pseudoniem The Flow Horse, vertelde onlangs zijn ruim 189.000 volgers dat een bepaalde low-cap DeFi-altcoin zich klaarmaakt voor een flinke stijging.

De handelaar gaf aan dat de belangrijkste statistieken aangeven dat Pendle (PENDLE), waarmee gebruikers toekomstige opbrengsten kunnen tokeniseren en verkopen, op het punt staat uit te breken. Hij zei het volgende:

“Oké PENDLE, het lijkt erop dat het op het punt staat absoluut door het dak te gaan.

  • Volledig herstel.
  • Nieuwe jaarlijkse hoogtepunten s/r flip (steun/weerstand) succesvol.
  • Lage vlotter.”

Pendle handelt op het moment van schrijven voor $1,24, een stijging van 11,5% in de afgelopen 24 uur.

Vervolgens voorspelt de handelaar dat kapitaal op grote schaal naar Ethereum (ETH) zal gaan stromen nadat de rally’s voor Bitcoin (BTC) en ETH-concurrent Solana (SOL) zijn afgenomen. Hij gaf het onderstaande aan in zijn recente livestream:

“Het feit dat de meeste mensen hun aandacht op Solana hebben, de meeste mensen hun aandacht op BTC, en dat ETH een beetje belachelijk wordt gemaakt omdat het niet met dezelfde intensiteit doorzet als al het andere, denk ik dat er een grote vangst zal plaatsvinden. Dus vanuit technisch oogpunt lijkt het erop dat ETH nog maar net begint uit te breken en op een vergelijkbare manier als BTC al een tijdje geleden heeft gedaan.

Ik heb er dus alle vertrouwen in dat dit een inhaalslag gaat maken. En ik heb er vertrouwen in dat wanneer BTC afkoelt en na 10 januari ETF’s (exchange-traded fund) worden goedgekeurd, we met gekruiste vingers veel zullen zien. “Een deel van het kapitaal vloeit terug naar ETH. Ik denk dat je kunt verwachten dat een deel van het kapitaal dat zich in Solana bevindt, ook terug zal vloeien naar ETH.”

Ethereum wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $2.232, een stijging van 1,4% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!