Evernode kondigt airdrop aan op XRP Ledger

In een belangrijke aankondiging die de aandacht heeft getrokken van de cryptocurrency-gemeenschap heeft Evernode, het Layer-2 smart contractplatform op het Xahau-netwerk, uitgebreide plannen onthuld voor de langverwachte airdrop. Deze ontwikkeling markeert een cruciale fase voor gebruikers met XRPL-accounts terwijl Evernode zijn operationele basis verschuift van de XRP Ledger naar het Xahau-netwerk.

XRP-houders bereiden zich voor op Evernode airdrop

Het airdrop-proces van Evernode is gebaseerd op een nauwkeurige berekening op basis van de momentopname van de XRP-posities in XRPL-accounts vanaf 1 september 2023. Het platform heeft 5.160.960 Evers gereserveerd om te worden verdeeld onder geregistreerde adressen op het Xahau-netwerk. Het aantal Evers dat elke deelnemer zal ontvangen direct evenredig zijn aan hun XRP-bezit op de overeenkomstige XRPL-rekening.

Om in aanmerking te komen voor de airdrop moeten deelnemers hun XRPL-r-adressen registreren op de officiële website van Evernode vóór de deadline van 11 december 2023. Na deze registratie moeten ze deze r-adressen importeren in het Xahau-netwerk en een vertrouwenslijn opzetten met het adres van uitgifte.

De airdrop zal plaatsvinden op 18 december 2023. Op deze datum zal Evernode de Evers in een airdrop Hook plaatsen, een specifiek mechanisme op het Xahau-netwerk. Deelnemers kunnen vervolgens hun Evers claimen door een transactie uit te voeren vanaf hun geregistreerde r-adres op Xahau naar de Airdrop Hook.

Evernode raadt sterk aan om voor dit proces de Xumm Wallet te gebruiken, waarbij de uitgebreide functionaliteit wordt benadrukt. Gebruikers die andere portemonnees gebruiken, worden echter geadviseerd om de SetRegularKey-functie te gebruiken om een ​​soepele ervaring te garanderen.

Het is belangrijk op te merken dat bij dit airdrop-proces geen klanten van de beurzen Bitrue en Uphold betrokken zijn. Deze gebruikers zullen hun Evers ontvangen via een aparte procedure die door deze beurzen wordt gefaciliteerd.

Evernode verplaatst focus naar Xahau-netwerk

Aanvankelijk was Evernode van plan zijn airdrop op het XRPL-platform te lanceren. Vanwege onvoorziene uitdagingen besloot het echter over te stappen op het Xahau-netwerk. Deze transitie voegde een laag van complexiteit toe aan het airdrop-proces, waardoor de nieuwe registratie en vertrouwensvestiging noodzakelijk was.

Door over te schakelen naar het Xahau-netwerk opent Evernode nieuwe mogelijkheden en capaciteiten die het XRPL-platform niet volledig kon ondersteunen. Deze stap is niet alleen een technische transitie, maar vertegenwoordigt ook Evernode’s toewijding om zich aan te passen en te evolueren in de snelle wereld van cryptocurrency en blockchain-technologie .

Om een ​​naadloze airdrop-ervaring mogelijk te maken, heeft Evernode gedetailleerde instructies en richtlijnen op zijn website geplaatst. Deelnemers worden aangemoedigd om deze instructies zorgvuldig op te volgen om ervoor te zorgen dat ze aan alle vereisten voor de airdrop voldoen. Bovendien is het klantenserviceteam van Evernode beschikbaar om deelnemers te helpen met eventuele vragen of problemen die zich tijdens het proces kunnen voordoen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!