Robert Kiyosaki zet verder in op Bitcoin, goud en zilver

Goed verkopende financiële auteur Robert Kiyosaki zet extra in op Bitcoin (BTC) en goud en beweert dat overheden niet langer geven om hun burgers. In een nieuwe thread vertelde namelijk Kiyosaki aan zijn 2,4 miljoen volgers op het sociale mediaplatform X dat investeerders harde activa zoals BTC moeten opslaan om zichzelf te verdedigen. Hij gaf het onderstaande aan:

“Ik blijf meer goud, zilver en Bitcoin kopen omdat onze leiders meer oorlog en armoede willen. Werk hard, geef wijs uit, en spaar goud, zilver en Bitcoin. Onze leiders geven niet om jou. Dus zorg alsjeblieft voor jezelf en de mensen van wie je houdt.”

De auteur van “Rich Dad Poor Dad” gaat verder en zei dat centrale banken goud opstapelen, maar niet om hun fiat-valuta te ondersteunen. Volgens Kiyosaki redden ze zichzelf van hun eigen wanbeheer. Hij voegde hieraan toe:

“Centrale banken zoals de Fed kopen goud. Betekent dit dat fiatgeld veilig is? Hell no! Centrale bankiers redden zichzelf van hun eigen incompetentie, daarom kopen ze goud. Hun taak is om de banken te beschermen, niet jou. Word slim. Bescherm jezelf tegen centrale bankiers: spaar goud, zilver en Bitcoin.”

Kiyosaki legde ook uit dat de rijken de voorkeur geven aan belastingvrije activa boven fiat-valuta, omdat geld ontworpen is om te worden afgebroken door verschillende middelen:

“De rijken werken niet voor contant geld. Waarom? Omdat ons vermogen is ontworpen om te worden gestolen van ons nepgeld via belastingen en inflatie en de aandelenmarkt. In plaats daarvan werken de rijken voor activa die belastingvrij geld in hun zak steken… cashflow-activa zoals verhuur van onroerend goed, olie- en voedselproductie.

In plaats van nepgeld te sparen, sparen de rijken goud, zilver en Bitcoin. De armen en de middenklasse willen banen die een vast salaris beloven maar geen baanzekerheid bieden.

Nog erger, de armen en de middenklasse werken bij banen die een belastbaar nepgeldinkomen betalen, en vervolgens sparen ze nepgeld en investeren ze in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s (beursgenoteerde fondsen) die crashen terwijl ik deze tekst schrijf.”

Op het moment van schrijven is Bitcoin 36.852 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!