Bluntz voorspelt 100% stijging voor OCEAN

Een veel gevolgde crypto-strateeg heeft voorspeld dat één altcoin gericht op kunstmatige intelligentie (AI) zal verdubbelen. Daarnaast werkte hij zijn visie op de gedecentraliseerde oracle-aanbieder Chainlink (LINK). De pseudonieme cryptohandelaar Bluntz vertelde namelijk aan zijn 226.200 volgers op het social mediaplatform X dat Ocean Protocol (OCEAN), een digitaal activum voor gegevensdeling met de focus op AI, een prijsstijging van 100% zal zien zodra de verhalen rond AI opnieuw toenemen. Hij gaf het volgende aan:

“Mooie setups op lange termijn over de hele linie, ik vermoed dat het AI-verhaal op enig moment in de toekomst weer zal opduiken en OCEAN er klaar voor lijkt te zijn om uit te breken maar nog niet te veel is gestegen. Gemakkelijke 100% stijging naar mijn mening.”

OCEAN wordt verhandeld voor $0,381 op het moment van schrijven, een stijging van 1,5% gedurende de laatste dag.

De crypto-analist ging verder met te zeggen dat hij gelooft dat Chainlink zich klaarmaakt voor een grote opwaartse rally waarbij het “de achterstand” op smart contract platform en Ethereum (ETH)-rivaal Solana (SOL) zou kunnen inhalen, dat sinds 28 oktober een stijging van 25% heeft gezien.

“Ik denk dat [LINK] eindelijk klaar is om weer bij SOL aan te sluiten. RSI (Relative Strength Index) gereset, zijwaartse correctie afgerond, volgende been omhoog wordt geladen naar mijn mening.”

LINK wordt verhandeld voor $10,95 op het moment van schrijven, een marginale stijging gedurende de laatste 24 uur, terwijl SOL wordt verhandeld voor $39,22, een daling van 6,7% gedurende de laatste dag.

Bluntz rondde zijn analyse af door op te merken dat de US Dollar Index (DXY), die de waarde van de USD ten opzichte van buitenlandse valuta bijhoudt, zijn hoogtepunt heeft bereikt, wat betekent dat de komende 6 maanden geweldig zullen zijn voor risico-activa zoals crypto.

“DXY vertoont hier tekenen van distributie, terwijl aandelen eruitzien alsof ze eindelijk een bodem hebben gevonden en crypto bijna zeker weer risico-on is. Als DXY inderdaad zijn hoogtepunt heeft bereikt zoals ik vermoed en begint te handelen onder het bereik en onder 105, zullen de komende 6 maanden geweldig zijn voor risico-activa.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!