Slapende Bitcoin-investeerder verplaatst $137 miljoen na drie jaar inactiviteit

Een grote Bitcoin (BTC) -investeerder, die geïdentificeerd kan worden door het adres 1LH1dY…yuztTz, is na een onderbreking van drie jaar weer tot leven gekomen. Wat dit opnieuw ontwaken bijzonder intrigerend maakt, is de plotselinge en gedenkwaardige beweging van de bezittingen van de whale.

Mysterieuze entiteit verplaatst 5.000 BTC

Deze enorme houder van Bitcoin voerde een opmerkelijke overdracht van 5.000 BTC uit, wat zich vertaalt naar een aanzienlijk bedrag van ongeveer $137 miljoen. Binnen deze transactie werden 4.000 BTC verzonden naar een nieuwe portemonnee geïdentificeerd als bc1q5r…40g22c, terwijl de resterende 1.000 BTC een nieuw huis vonden op een ander adres met de naam 34aed6…byHr8D.

Het is intrigerend om op te merken dat geen van deze adressen eerder in verband was gebracht met een bekende entiteit. De initiële overdracht van 5.000 BTC werd aanvankelijk op 23 juni 2020 vanuit de Poolin-miningpool geïnitieerd. In de nasleep van deze recente activiteit zijn de BTC-bezit van de whale geslonken tot een schamele $35,62.

Wat zit er achter deze plotselinge beweging?

Bij nader onderzoek van de cryptocurrency-wallets die bij deze transactie betrokken zijn, wordt het duidelijk dat er geen verdere activiteit is geregistreerd in de nieuwe portemonnee met 4.000 BTC, tenminste op het moment van schrijven.

De cryptocurrency-portemonnee die de 1.000 BTC ontving, verdeelde al deze munten snel over drie verschillende adressen. Van deze adressen valt de portemonnee met 825 BTC op als de primaire ontvanger, die talloze extra transacties uitvoert. Zojuist heeft het voor maar liefst $21 miljoen aan BTC naar het adres bc1qclht9wcq…s04x36m getransporteerd.

De recente overdracht van 5.000 BTC door de voorheen slapende investeerder hoeft niet noodzakelijkerwijs een indicatie te zijn van een grote marktverschuiving. Het feit dat 4.000 BTC vanaf nu zonder enige verdere activiteit naar een nieuw adres is verplaatst, roept echter vragen op over de bedoelingen achter de overdracht. Wellicht worden zijn intenties in de komende dagen duidelijk.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!