Bitvavo overschrijdt belangrijke mijlpaal van 200 munten

De grootste cryptocurrency-beurs van Nederland, Bitvavo, heeft zojuist een nieuwe mijlpaal bereikt. Het biedt namelijk vanaf vandaag 200 munten aan op het platform.

Als je het aanbod van de beurs vergelijkt met andere brokers, dan is Bitvavo een stuk strenger. Alleen de beste projecten met potentie verkrijgen een plekje in de lijst. Bij andere partijen zie je vaak dat alle digitale valuta’s die bij Binance toegevoegd worden, direct beschikbaar worden gesteld op het platform. Dit heeft als nadeel dat veel munten gedelist worden vanwege inactiviteit of een laag volume.

Bitvavo zet zich echter constant in om haar aanbod actueel te houden. Zo heeft het de afgelopen maand 9 nieuwe munten vermeldt op haar platform, waaronder: CFX, EDU, GMX, JASMY, AGIX, RAD, ID, ARPA en SEI.

Als we vervolgens kijken naar de meest populaire munten op het platform, dan vallen er enkele namen op. Zo is te zien, op basis van het handelsvolume, dat Akropolis (AKRO), Fetch.ai (FET) en Komodo (KMD) allemaal in de top vijf staan. Daarnaast staat de eerdergenoemde altcoin SEI ook in de top 10 van munten met het meeste handelsvolume, wat erop wijst dat Bitvavo de markt erg goed aanvoelt.

Interesse om één of meerdere van deze munten te kopen? Klik dan hier en ontvang €10 welkomstbonus!

Cryptocurrency kopen bij Bitvavo

Zoals bij elke beurs moet je eerst een account aanmaken voor je kunt beginnen met het kopen van cryptocurrency. Het registratieproces bij Bitvavo is simpel en gemakkelijk te doorlopen.

Voor het maken van een account heb je alleen je naam, e-mailadres en wachtwoord nodig. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld, krijg je een e-mail met een bevestigingslink en is je account aangemaakt. Door de nieuwe cryptowet die vanaf mei 2020 gehanteerd wordt, moeten alle gebruikers verplicht geverifieerd worden. Dit is een geautomatiseerd proces en duurt niet langer dan 1,5 minuut. Het aankopen van crypto is enkel mogelijk na een succesvolle identificatie.

Je account extra beveiligen kan zeker geen kwaad en wordt dan ook aangeraden door Bitvavo. Je kunt 2FA inschakelen (twee-factor authenticatie) als tweede beveiliging op je account. Hiervoor heb je een smartphone nodig met de Google Authenticator app. Deze stap is niet verplicht, maar je wilt zeker niet dan andere mensen bij je cryptocurrency kunnen komen. Vergeet niet om je herstelcode goed en veilig op te slaan.Daarnaast biedt Bitvavo momenteel een speciale actie aan in samenwerking met CryptoBenelux, waarbij je als nieuw lid €10 welkomstbonus krijgt.

Heb je nog géén account op Bitvavo? Klik dan hier en ontvang €10 welkomstbonus!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!