Kiyosaki waarschuwt voor economische crash

Robert Kiyosaki, de auteur van het bestverkochte boek over persoonlijke financiën, Rich Dad Poor Dad, waarschuwt voor slechte economische vooruitzichten.

Kiyosaki vertelt zijn 2,4 miljoen volgers op Twitter dat de economie uiteindelijk een harde crash zal maken.

Volgens Kiyosaki zijn de activa die men moet bezitten als verzekering tegen de sombere economische toekomst die hij voorspelt, Bitcoin (BTC) en de twee bekendste edelmetalen. Zo vertelt hij:

“Zachte landing? Harde landing? Of crash landing? Ik zeg crash landing. Ik hoop dat ik het mis heb, maar dat is wat ik geloof. Corruptie is hoog en leiders zijn corrupt. Koop goud, zilver, Bitcoin. Nog steeds de beste verzekering tegen corruptie en incompetentie.”

Eerder deze maand waarschuwde de auteur van Rich Dad Poor Dad dat de stijging van de rente op Amerikaanse treasuries een indicatie was van een naderende recessie en dat Bitcoin, samen met goud en zilver, de beste bescherming bood. Kiyosaki uitte ook zijn zorgen over het wereldwijde banksysteem en vroeg zich af of het aan het instorten was.

Kiyosaki, die al lang optimistisch is over Bitcoin, voorspelde in april dat de belangrijkste cryptovaluta zou stijgen tot $100.000. Volgens de auteur zal Bitcoin een aantrekkelijke investering worden vanwege zorgen over de devaluatie van de Amerikaanse dollar en de gezondheid van de bankensector.

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld tegen $26.820.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!