BREAKING: Gelekte documenten tonen aan dat democraten de cryptomarkt dood willen maken

Nieuwe gelekte documenten laten zien dat democraten echt een hekel hebben aan de cryptomarkt. Zozeer zelfs dat ze nieuwe regels willen invoeren die het erg moeilijk maken om cryptocurrencies te verkrijgen en vast te houden.

Democraten voeren oorlog tegen crypto

Een gelekte memo, dat naar leden van de democratische financiële commissie van het Huis is gestuurd, onthult dat linkse aanhangers ervoor willen zorgen dat alle digitale valuta’s in de toekomst worden geclassificeerd als effecten. Dit betekent niet per se dat ze niet verkregen kunnen worden, maar ze zullen worden onderworpen aan allerlei nieuwe belastingregels die het erg moeilijk maken om deze activa te behouden. Bovendien zal dit waarschijnlijk ook problemen veroorzaken voor allerlei bedrijven in de cryptomarkt.

Als het plotseling wettelijk wordt dat elke ooit gecreëerde digitale valuta moet worden gecategoriseerd als een effect, zullen er waarschijnlijk allerlei uitgevende bedrijven zijn die onderhevig zullen zijn aan allerlei kosten en boetes van organisaties zoals de Securities and Exchange Commission (SEC). Als dit gebeurt, kun je verwachten dat de cryptomarkt wordt getroffen door een wervelwind van negativiteit. Prijzen zullen gemakkelijk kunnen instorten en er is een goede kans dat verschillende crypto-bedrijven het niet zullen overleven. De memo luidt als volgt:

“Het probleem is niet ambiguïteit. Het is massale niet-naleving van bestaande wetten. We kunnen geen nieuwe regulerende structuren uitvinden alleen omdat crypto-bedrijven weigeren de duidelijke regels te volgen.”

De memo schetst ook duidelijk een poging van de Republikeinse partij om zowel consumenten als investeerders te beschermen. Rechtsen werken hard om ervoor te zorgen dat alle crypto-regelgeving duidelijk en rechtvaardig is, iets waar de democraten naar verluidt in de weg proberen te staan. Het document vervolgt:

“Zij [republikeinen] werken eraan om duidelijkheid te bieden aan de markten door ruimte te creëren voor de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) in de crypto… Republikeinen bewijzen dat ze echt niet serieus zijn over het beschermen van investeerders en consumenten.”

Poging om zaken te belemmeren

Joe Biden en zijn leger van democraten voeren al meer dan twee jaar een allesomvattende oorlog tegen de cryptomarkt sinds ze het Witte Huis hebben overgenomen. Mannen zoals Gary Gensler – hoofd van de SEC – hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alle crypto-bedrijven worden vervolgd en aangevallen alsof ze vijanden van de staat zijn, en grote namen zoals Kraken en Coinbase zijn slachtoffer geworden van hun streken. De memo vermeldt verder:

“Zowel de SEC als de CFTC zijn het erover eens dat de SEC de toezichthouder is die bepaalt of crypto-activa effecten zijn, en de SEC heeft duidelijk gemaakt dat bijna alle crypto-activa effecten zijn. Einde verhaal… Republikeinen willen het roer echter omgooien en de handen van de SEC binden. De SEC moet blijven zorgen voor de regulering van de Amerikaanse cryptomarkt, en het Congres moet zijn deel doen om hen van de benodigde middelen te voorzien.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!