Nederlandse analist voorspelt uitbraak van altcoins

De veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist, Michaël van de Poppe, heeft onlangs aangegeven dat altcoins aan een uitbraak beginnen, wat bewezen wordt door de grote sprongen die met name door de nieuwe memecoin $PEPE zijn gemaakt.

Cryptohandelaar Michaël van de Poppe vertelde zijn 655.700 volgers op Twitter dat altcoins weer aan het stijgen zijn, wat weer goed nieuws is voor de cryptomarkt. Hij tweette het volgende:

“Altcoins breken uit. Daar houden we van!”

Ter ondersteuning van zijn argument wees Van de Poppe op de enorme stijging van de nieuwe meme-cryptocurrency Pepe (PEPE), die in een korte tijd steeg tot een marktkapitalisatie van meer dan $1 miljard. Hij zei het onderstaande:

“PEPE bereikt marktkapitalisatie van $1 miljard.”

Kijkend naar de bredere cryptomarkt, gaf de analist aan dat er goed nieuws aan de horizon staat. Hij vervolgde met:

“Goed nieuws is goed voor de markten. Het momentum is verschoven van slecht nieuws is goed voor de markten naar goed nieuws is goed voor de markten. Anders wordt de economie zwak en gaat de FED draaien, iets wat je absoluut wilt voorkomen.

De handelaar herhaalde zijn gedachgten en begon met het opnoemen van specifieke voorbeelden uit de macromarkten:

“We leven in een wereld waarin de afgelopen maand vier banken zijn ingestort, de FED de rente in één jaar tijd met 500 basispunten heeft verhoogd en de werkloosheid de laagste is in 54 jaar. Dit gaat goed aflopen.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!