Succesvolle handelaar is long gegaan op deze altcoin

Een succesvolle cryptocurrency-handelaar, die miljoenen dollars heeft verdiend met de handel in Polygon (MATIC), is onlangs long gegaan op een bepaalde altcoin die de concurrentie aan wilt gaan met het eerstgenoemde layer-2-project.

Nieuwe gegevens van het blockchain-trackingbedrijf Lookonchain onthullen dat een handelaar met grote zakken die afgelopen juli MATIC begon te kopen toen het slechts $0,50 kostte, onlangs $2,24 miljoen aan layer-2-schaaloplossing Arbitrum (ARB) heeft gekocht met 1.057 ETH.

Volgens Lookonchain zijn de acties van de nog onbekende crypto-whale de moeite waard om te volgen, aangezien zijn winst meer dan $7,3 miljoen bedraagt. Het gaf het volgende aan:

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

“Een slimme whale kocht vandaag 1,49 miljoen ARB met 1.057 ETH ($2,24 miljoen), met een gemiddelde aankoopprijs van $1,50. Deze whale is zeker de moeite waard om in de gaten te houden. In totaal 23 tokens verhandeld, waarvan 15 tokens winstgevend zijn, met een winstpercentage van 65%. De totale winst overschrijdt $7,3 miljoen.”

ARB wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $1,70, een stijging van 19% in de afgelopen 24 uur.

Het bedrijf ging ook verder in op de handelsgeschiedenis van de vermogende belegger en liet zien hoe ze miljoenen hebben geprofiteerd door niet alleen MATIC te verhandelen, maar ook Treasure Metaverse (MAGIC), Lido Finance (LDO) en TrueFi (TRU).

Uit de on-chain-gegevens blijkt dat de whale in totaal 15,73 miljoen MATIC kocht voor een gemiddelde prijs van $0,64 en ze verkocht voor een gemiddelde prijs van $0,84, waarmee hij meer dan $3 miljoen verdiende.

De handelaar kocht ook een paar maanden lang 2,91 miljoen MAGIC tegen een gemiddelde prijs van $0,74. Als ze tegen de huidige prijzen worden verkocht, zouden hij hiermee $2,12 miljoen verdienen.

Andere trades die de rijke handelaar in 2023 heeft gemaakt, zijn onder meer 1,09 miljoen LDO gekocht van Binance tegen een prijs van $1,20 en later verkocht voor $2,20 met een winst van $1,09 miljoen en 23,5 miljoen TRU gekocht van Binance tegen een gemiddelde prijs van $0,07 en later verkocht voor $0,10 voor een winst van ongeveer $643.000.

Al met al, kunnen we dus wel stellen dat de handelaar weet wat hij/zij doet. Het is dan ook interessant om deze investeerder in de gaten te houden, aangezien hij/zij een neusje heeft voor winstgevende altcoins.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!