Bitcoin staat op het punt geschiedenis te schrijven, aldus analist

De populaire cryptocurrency-analist Rekt Capital heeft onlangs op Twitter aangegeven dat Bitcoin (BTC) op het punt staat geschiedenis te schrijven met een belangrijke doorbraak naar boven.

Rekt vertelde aan zijn 341.000 volgers dat de koningsmunt april ingaat boven een belangrijke neerwaartse macroweerstand, een trendlijn die Bitcoin bearish heeft gehouden sinds het zijn hoogste punt ooit bereikte in november 2022. Hij tweette het onderstaande:

“Morgen zal de maandelijkse BTC-candle boven de macro-neerwaartse trend zijn gesloten om een ​​nieuwe bullmarkt te bevestigen. BTC staat op het punt geschiedenis te schrijven.”

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Rekt zei ook dat de Bitcoin koers precies 396 dagen voor de Bitcoin-halvering uitbrak, die gepland staat voor april volgend jaar. Dit vergeleek hij met de vorige halvering, toen de koningsmunt ook precies 396 dagen van te voren uitbrak. Hij zei het onderstaande:

“BTC heeft de neiging om zijn macro-neerwaartse trend ongeveer een jaar voor zijn aanstaande halvering te doorbreken. Deze keer is het niet anders”

De populaire analist zei dat een andere factor die in het voordeel is van Bitcoin, het feit is dat een driemaandelijkse bullish engulfing-candle net is gesloten voor BTC.

Een bullish engulfing-candle is wanneer een groene kaars een eerdere rode kaars volledig overlapt op zowel de openings- als de slotkoers.

Hij gaf het volgende aan:

“BTC staat op het punt zijn eerste driemaandelijkse bullish engulfing-candle sinds begin 2020 te bevestigen. Historisch gezien gingen driemaandelijkse bullish engulfing-candles meerdere kwartalen van opwaartse kracht vooraf.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!