De impact van institutionele beleggers op crypto prijzen: zal de presale van Metacade onaangetast blijven?

Cryptocurrencies hebben een lange weg afgelegd, van obscure technologie tot snelgroeiende activaklasse. Als gevolg van deze snelle groei trekt de cryptomarkt de aandacht van institutionele beleggers, die nu in grotere aantallen dan ooit tevoren de markt betreden om te investeren in crypto.

Deze grote investeerders hebben een significante invloed op de crypto prijzen en kunnen grote veranderingen in de markt teweegbrengen. Daarom denken velen na over de invloed van institutionele beleggers op de cryptomarkt en hoe hun betrokkenheid de presale van Metacade zou kunnen beïnvloeden.

Het is een van de meest langverwachte crypto-projecten van het jaar en velen zijn benieuwd hoe institutionele beleggers grote resultaten kunnen behalen voor MCADE-houders in 2023 en daarna.

Kunnen institutionele beleggers de prijs van MCADE omhoog drijven?

Institutionele beleggers beginnen de cryptomarkt met hernieuwde interesse te bekijken nu regulering vorm begint te krijgen en meer duidelijkheid biedt. Velen geloven dat zij later dit jaar kunnen instappen en starten met investeren in crypto zodra de regulering van kracht is. Deze stap zal naar verwachting een aanzienlijke hoeveelheid kapitaal naar de markt brengen, wat de prijzen in de markt, zeker die van MCADE, kan opdrijven.

De unieke waardepropositie van MCADE kan ook bijzonder aantrekkelijk zijn voor institutionele beleggers. Gezien de verwachting dat het Metacade-ecosysteem een revolutie teweeg zal brengen in blockchain gaming, is er potentie om een grote gebruikersbasis te creëren. Dit kan weer leiden tot enorme vraag naar het MCADE-token, wat het een zeer aantrekkelijke optie maakt voor het investeren in crypto.

Wat is Metacade?

Metacade is een ambitieus nieuw GameFi-project dat tot doel heeft het landschap van play-to-earn (P2E) opnieuw te definiëren, door het grootste arcade-platform in zijn soort te bouwen. Metacade onderscheidt zich van bestaande GameFi-projecten met plannen om een diverse reeks gaming-ervaringen aan te bieden, ontworpen om een breed scala aan voorkeuren en speelstijlen aan te spreken, in plaats van een enkele ervaring – een stap die Metacade een enorme toekomstige gebruikersbasis zou kunnen opleveren.

Het allesomvattende beloningssysteem van het platform zorgt ervoor dat zowel casual als competitieve gamers gelijk kunnen profiteren van hun gaming-activiteiten. Metacade heeft ook een uniek beloningsmechanisme geïmplementeerd dat gebruikers in staat stelt incentives te verdienen voor bijdragen buiten gaming, zoals deelname aan community-discussies of het schrijven van game-reviews. Hierdoor wordt het algehele ecosysteem verrijkt en er worden hoge niveaus van gebruikersbehoud gestimuleerd.

Hoe werkt MCADE?

Het MCADE utility-token vormt de ruggengraat van het Metacade-ecosysteem en fungeert als de primaire valuta voor transacties binnen het platform –  dit stimuleert het kopen van acties van merchandise tot deelname aan toernooien. De uitgebreide utility van MCADE zorgt voor een sterke vraag naar het token en daardoor is het een aantrekkelijke kans voor het investeren in crypto.

MCADE-houders kunnen ook profiteren van staking mogelijkheden, die passief inkomen bieden in ruil voor het staken van tokens, als stimulans voor het langdurig vasthouden van tokens. De staking-beloningen worden uitbetaald in stablecoins om de waarde van de circulerende MCADE-voorraad te behouden.

Een van de meest opmerkelijke aspecten van Metacade is het baanbrekende Metagrants-programma. Dit programma moedigt game-ontwikkelaars aan om hun game concepten en prototypes aan de Metacade community te presenteren. Ontwikkelaars ontvangen waardevolle feedback en kunnen worden geselecteerd voor financiering vanuit de Metacade-schatkist. Deze financieringsbeslissing wordt mogelijk gemaakt door MCADE-houders, die gebruik kunnen maken van de governance-bevoegdheden om te stemmen en hun mening te geven. Deze community gerichte aanpak geeft gamers een belangrijke rol in het vormgeven van de toekomstige game catalogus en algemene richting van het platform, wat een enorme betrokkenheid van gebruikers kan stimuleren.

Hoe hoog kan MCADE stijgen in 2023?

De interesse in Metacade is enorm vanwege het enorme potentieel van het project. Niet alleen heeft het project al veel lof gekregen voor de kwaliteit van de ontwerpkeuzes van het team achter Metacade, maar het is ook goed gepositioneerd om te profiteren van de enorme groei die voorspeld wordt voor de GameFi-ruimte in de komende jaren. Dit begint de cryptomarkt nu te beseffen.

Het is moeilijk te zeggen hoe hoog de prijs van MCADE kan reiken in 2023, maar er is een reden waarom zoveel marktanalisten proberen te voorspellen wanneer MCADE de felbegeerde $1-markering kan bereiken.

Als de groei verloopt zoals voorspeld en het aantal gebruikers later dit jaar echt toe begint te nemen, kunnen we gemakkelijk een prijs van $1 zien voor MCADE voordat het jaar voorbij is.

Is MCADE een goede investeringsmogelijkheid?

Met zoveel positieve aspecten is er een consensus in de crypto-ruimte dat MCADE een fantastische kans biedt om grote winsten te behalen met het investeren in crypto de komende jaren. Het is dan ook geen verrassing dat de presale zo’n ongelooflijke prestatie heeft geleverd, met een geweldige $13m opgehaald in slechts 17 weken – en nu de presale bij de laatste fase is aangekomen, zal deze kans niet lang meer beschikbaar zijn.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!