Crypto investeerders die op zoek zijn naar hete coins kiezen voor Metacade

Nieuwkomer in de crypto gaming, Metacade, lijkt hét gespreksonderwerp te zijn van iedere slimme crypto investeerder. Het is namelijk tijdens het presale evenement de must-buy altcoin geworden. Na een duizelingwekkende $10.2m te hebben opgehaald in slechts 16 weken sinds de release, raakt de native MCADE-coin verder in een stroomversnelling tijdens fase 6 van de presale.

Elke crypto investeerder wil de volgende grote altcoin in handen krijgen. Met de brede aantrekkingskracht van Metacade en het potentieel om op de lange termijn cryptogeschiedenis te schrijven, vragen experts zich af welke toppen het project kan bereiken.

Hoe hoog kan MCADE in 2023 gaan?

MCADE heeft tot nu toe al een enorme vraag gegenereerd tijdens de presale, aangezien investeerders massaal naar deze opwindende nieuwe altcoin trekken. De verwachting is dat deze vraag zal blijven groeien na het einde van de presale. Aangezien investeerders het potentieel van MCADE beseffen en moeten wachten op de openbare verkoop op exchanges, zullen de prijzen naar verwachting stijgen, samen met de toegenomen vraag.

MCADE zal worden genoteerd op verdere gecentraliseerde beurzen (CEX) en gedecentraliseerde zodra de presale eindigt. MEXC en Bitmart zijn al aangekondigd. Met verschillende releases van nieuwe functies gepland in 2023, zal de prijs van MCADE waarschijnlijk het hele jaar door blijven stijgen. Veel experts zijn van mening dat $0,60 een conservatieve schatting zal blijken te zijn voor het einde van het jaar, een waarde die 30 keer zo hoog zou zijn als de uiteindelijke presale waarde van $0,02.

Wat is Metacade?

Metacade bouwt aan de meest uitgebreide bibliotheek van play-to-earn (P2E) games in de blockchain-cryptoruimte, door klassieke arcadetitels van weleer te combineren met moderne, geavanceerde Web3-compatibele toekomstige klassiekers. Metacade zal de komende jaren waarschijnlijk de GameFi-markt domineren met een kolossaal compendium van titels en uitstekende verdienmogelijkheden.

Het bereik van Metacade gaat verder dan het hosten van games. Het team achter het project is van plan een enorme community op te bouwen die gameliefhebbers en cryptofans op één plek samenbrengt en hen ruimte biedt om te netwerken en samen te werken. De toewijding van het platform aan de community gaat verder dan P2E-mechanismen, door het stimuleren van de opbouw van een community door beloningen te bieden aan gebruikers die sociale content op de hub plaatsen.

Een van de manieren waarop dit tot uiting komt is het create-to-earn programma, waarbij gebruikers crypto-beloningen krijgen als ze op de hub posten. Dit kan in de vorm van game beoordelingen, het delen van alfa, gametips en bijdragen aan livechats en subforums in Reddit-stijl.

Hoe werkt MCADE?

De brandstof voor het Metacade platform is de native MCADE-altcoin, die alle activiteiten op het platform ondersteunt. Van het verstrekken van de bron van beloningen tot het herinvesteren van fondsen in het platform via een van hun innovatieve programma’s, zoals compete-to-earn of Metagrants, de inkomstenbronnen van MCADE worden gegenereerd via verschillende interne en externe routes.

Interne bijdragen worden verzameld door tokens uit te zetten via compete-to-earn, waardoor leden kunnen deelnemen aan online toernooien en prijstrekkingen of pay-to-play-titels kunnen ervaren. Externe financiering wordt verkregen via het betalen van bedrijven om te adverteren op de hub, de release van externe arcade-titels en vanaf Q1 2024, het hosten van de meest aanlokkelijke nieuwe Web3-carrièremogelijkheden op de naderende vacaturesite van de hub.

Metacade: Een GameFi-pionier

Crypto investeerders voelen zich aangetrokken tot Metacade vanwege het enorme scala aan indrukwekkende functies die het platform gamers biedt. De belangrijkste hiervan is het baanbrekende Metagrants programma, ontworpen om Metacade naar de voorhoede van de GameFi-revolutie te leiden en tegelijkertijd het ontwerp en de release van nieuwe titels aan te moedigen met behulp van financiering in een vroeg stadium.

Ontwikkelaars kunnen aanvragen indienen om crypto financiering te krijgen als ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuwe titels die exclusief bij Metacade te spelen zijn. Inzendingen worden via een pool gepresenteerd aan de community van MCADE-tokenhouders die vervolgens op hun favorieten stemmen. De ideeën die de meeste stemmen krijgen, ontvangen subsidie om de productie te ondersteunen. Het programma wordt gelanceerd in het derde kwartaal van 2023 en de eerste bereikt in het eerste kwartaal van 2024 de virtuele arcade.

Hoewel het programma Metacade ten goede komt doordat het zijn concurrenten voor kan blijven met de regelmatige release van opwindende nieuwe titels, waardoor het platform naadloos kan evolueren, zal de bredere Web3-industrie ook profiteren door toegang tot het meest opwindende nieuwe talent binnen developing, met verse real- world ervaring met Web3-ontwikkeling op hun CV, opgedaan via het programma.

MCADE: Een van de beste altcoins om nu te kopen

Crypto investeerders besteden veel tijd aan het zoeken naar het volgende project met een hoog potentieel, en zelden verschijnt er een kans met zo’n mooi toekomstperspectief op lange termijn als Metacade. De huidige $0.017 biedt crypto investeerders een ongelooflijke waarde in vergelijking met andere presale- en GameFi-tokens.

Met de snel verkopende presale, momenteel in fase 6, worden crypto investeerders aangemoedigd om hun MCADE-tokens zo snel mogelijk te kopen zodat ze geen presale prijzen mislopen.

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!