Ripple benoemt Monica Long als nieuwe president

Het in San Francisco gevestigde blockchain-bedrijf Ripple heeft eerder deze week een nieuwe president benoemd, genaamd Monica Long. De nieuwe president van het bedrijf maakt sinds 2013 deel uit van Ripple, waarin ze ondermeer betrokken was bij de ontwikkeling van het Ripple-ecosysteem, inclusief haar werk aan de introductie van On-Demand Liquidity (ODL), dat nu wordt gebruikt in 40 landen in verschillende continenten.

Ripple bracht gisteren een persverklaring uit waarin de benoeming van voormalig executive Monica Long tot president wordt aangekondigd. Het bedrijf gaf tevens aan dat het zijn “sterkste jaar tot nu toe” beleeft en de aankondiging erkent de rol van Long daarin.

Long was er in moeilijke tijden

Een van de redenen voor het succes van het bedrijf tijdens verschillende crypto-winters en hindernissen op de markt wordt volgens het persbericht toegeschreven aan Long. Ze begon er ook voor het eerst te werken toen er slechts tien mensen in dienst waren, waardoor ze goede en slechte tijden heeft meegemaakt in de cryptomarkt.

Ripple’s CEO Brad Garlinghouse noemde Long in het persbericht een van de meest gerenommeerde figuren in de branche. Als aanvullende opmerking verklaarde de CEO dat zelfs in het huidige moeilijke cryptolandschap, Monica Ripple naar een zeer uitzonderlijk punt van ontwikkeling en financiële gezondheid heeft geleid. De CEO verklaarde:

“In een tijd dat crypto nauwelijks een blip op de radar was, was ze in de loopgraven om Ripple te vestigen als een verantwoordelijke leider in de crypto-industrie.”

Long verklaarde haar opwinding en intentie om het bedrijf “dieper in crypto-enabled diensten zoals liquiditeit, afwikkeling en bewaring” te leiden, terwijl ze haar ambtstermijn als president begint.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!